Mozzart daje najveće kvote: Real Madrid 2,55, Boka Juniors 1,52, Brentford 1,67!

Nigde na planeti nećete pronaći veće

  • 1
Fudbal FK Real Madrid FK Barselona Foto: Tanjug/AP

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog utorka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima Lige šampiona, Kopa Libertadores i Čempionšipa.

Proverite, zaista je tako...

REAL MADRID - ČELSI (UTORAK, 21.00), KEC 2,55

Pošto je u četvrtfinalu nokautirao Liverpul, Real Madrid želi da uzme još jedan engleski skalp u predvorju finala Lige šampiona. U goste mu dolazi Čelsi, u sklopu prvog susreta polufinala, koji bi mogao da bude ključan. Blankosi posle slavlja u El Klasiku nad Barselonom nisu blistali i zabeležili su tri remija bez golova i pobedu nad Kadizom 3:0, dok se londonski sastav profilisao kao veoma dbar u defanzivi u ovosezonskom izdanju Lige šampiona, primivši gol u samo tri od 10 mečeva u kampanji. Čelsi je nedavno pobedio Mančester Siti i izborio finale FA kupa, potom kiksnuo protiv Brajtona, a pre tri dana slavio važnu pobedu nad Vest Hemom u borbi za mesto u eliti naredne sezone.

BOKA JUNIORS - SANTOS (SREDA, 02.30), KEC 1,52

Boka Juniors se izborila sa nevidljivim protivnikom u La Pazu, neutralisavši razređen kiseonik na velikoj nadmorskoj visini i Strongest minimalnom pobedom na otvaranju grupne faze Kopa Libertadores. Noćas joj u Buenos Ajres stiže Santos, koji je neočekivano lako poražen kod kuće od ekvadorske Barselone sa 2:0, a ništa bolje mu ne ide ni u državnom šampionatu Paulista. Ukupno je nanizao tri poraza, odnosno samo je jednom pobedio u svim takmičenjima na sedam minulih susreta.

BRENTFORD - ROTERAM (UTORAK, 20.00), KEC 1,67

Roteram je za vikend zabeležio četvrti uzastopni poraz izgubivši od Barnslija 1:0, a sa četiri boda koja ga trenutno odvajaju od zone sigurnosti, večerašnji meč sa Brentfordom mu predstavlja ogromnu priliku da smanji taj jaz. Brentford je sada obezbedio plasman u plej-of, ali će gledati da završi na trećem mestu jer se trudi da obezbedi polufinale doigravanja u kojem će igrati revanš kod kuće. Trener domaćih će biti u iskušenju da odmori brojne ključne igrače, ali važnost da se sezona završi snažno i nadoveže na rezultat postignut pobedom nad Bornmutom pre tri dana trebalo bi da ga odvrati od te ideje. Brentford je slavio protiv Roterama na četiri poslednja dvoboja i svaki put sa najmanje dva gola razlike.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    27. april 2021 | 15:09

    Te tri jesu medju najvecim, ali zato sve ostale kvote najnize na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA