≫ 

Zemljotres u NFL: Aron Rodžers ne želi više da igra za Grin Bej

Jedan od najboljih kvoterbekova današnjice traži novi klub

  • 1
Aaron Rodgers Foto: Shutterstock

Svega nekoliko sati pre početka drafta u NFL dogodio se zemljotres. Zvezda američkog fudbala i ikona Grin Beja u prethodnoj deceniji Aron Rodžers, ne želi više da igra za Pekerse, objavili su vodeći američki mediji.

Ovu informaciju prvi je objavio poznati insajder Adam Šefter, novinar ESPN-a. Pukla je ljubav prošlogodišnjeg MVP-ja sezone sa timom iz Viskonsina.

Problemi na relaciji Rodžers - Pekersi pojavili su se prošle sezone, kada je mimo njegovog znanja, tim sa Lembo filda u prvoj rundi drafta izabrao kvoterbeka Džordana Lava koji u protekloj sezoni nije ni kročio na teren. Bio je treći kvoterbek.

Rodžers je posle poraza Grin Beja u finalu NFC-a od Tampa Beja na Lembo fildu indirektno izrazio nezadovoljstvo i najavio da bi mogao da napusti Pekerse.

Prethodnih nedelja trajali su intezivni razgovori Rodžersa i njegovog menadžera sa čelnicima franšize iz Viskonsina, ali je očigledno jaz bio veliki i nisu se pomerili s mrtve tačke. Rodžers je želeo novi ugovor, a Pekersi reviziju starog. Nije došlo do rešenja, pa je neposredno pred draft "pukla bomba" u SAD.

Videće mo gde će na kraju Rodžers nastaviti karijeru, kao moguće destinacije spominjali su se San Francisko Fortinajnersi i Los Anđeles Remsi, a poslednjih sati piše se o trejdu u Denver Bronkose.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA