≫ 

Šampionka izazvala zemljotres u modnom svetu: Ali je jedna stvar izdvaja od svih drugih koleginica!

Ima 2 zlata sa Svetskih prvenstava i 4 najsjajnije medalje sa Specijalne Olimpijade, a kad se rodila, lekari su saopštili njenim roditeljima da zbog njene genetske bolesti nikada neće moći da se bavi sportom

  • 0

U životu ne smete odustajati na kakve god prepreke da nailazite, niti da slušate šta vam neko govori, osim ako to nisu reči podrške, ali morate imati san, želju i volju. I upravo to je ono sve što krasi devojku po imenu Čelsi Verner.

Ona je dvostruka svetska šampionka u gimnastici i četvorostruka osvajačica zlatne medalje na Specijalnoj Olimpijadi, a sada polako postaje i uspešan model.

Dvedesetdevetogodišnju Kalifornijku izdvaja ipak nešto od svih ostalih vrhunskih sportistkinja i modela - rođena je sa Daunovim sindromom.

Međutim, to je nikada nije sputalo, iako su lekari, već na rođenju rekli njenim roditeljima da "ne očekuju mnogo".

Sve to je ispričala njena majka Lisa u videu na početku teksta, gde takođe možete saznati i kako je Čelsi postala vrlo uspešan model koji radi revije i kampanje za brojne svetske brendove, a krasi i naslovne strane renomiranih časopisa.

Video: Preko njegovog tela je prešlo 1.222 motora: On je samo ležao na zemlji dok su ga oni gazili!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA