≫ 

Crnogorski vaterpolista optužen da je urinirao po crkvi: Prenoćio u ćeliji, bio u Zvezdi i Partizanu

Sveštenikova supruga je rekla da su mladići nakon njene intervencije bacali staklene predmeta prema njenoj kući i nastavili da je vređaju i da joj prete

  • 26
Danilo Adžić, vaterpolista Foto: MN Press

Veliki skandal potresa Crnu Goru! Trojica sportista optužena su da su prema nezvaničnim informacijama skrnavili crkvu u Kotoru i vređali suprugu sveštenika koja se našla na licu mesta.

Kako navode Vijesti, u pitanju su Danilo Adžić, bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana, koji je i odbornih DPS-a, Miloš Banićević, fudbaler Bokelja i karatista Filip Krivokapić. Svi oni su iz Kotora, i navodno su u noći između 2. i 3. maja skrnavili ulazna vrata crkve Svetog Nikole u Starom gradu, navode Vijesti.

Navodno su urinirali na ulaznim vratima crkve Svetog Niikole, kada je ih supruga kotorskoh paroha videla i kritikovala sa prozora parohijskog doma.

Takođe, oni su navodno tom prilikom vređali suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

- Pomenutog dana u 00:20 časova videla sam tri pijana momka, a potom čula kako izgovaraju, citiram - Hajde da pi*amo po crkvi - Jedan od njih je prišao ka Crkvi Svetog Nikole, počeo da otkopčava i spušta pantalone. Ja sam zatim uzviknula da ću zvati policiju, da bi mi jedan od tih momaka rekao - Šta je srpska k*rvo ili d*oljo - navodi se u zapisniku koji je napravila policija nakon što je uzela izjavu od supruge kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

Ona je kazala da su potom bacali staklene predmeta prema njenoj kući i nastavili da je vređaju i da joj prete.

- Gađaj k*rvu srpsku, ajde ajde, ajde - govorili su, kaže ona.

Dobro obavešten izvor je kazao da građani očekuju hitnu reakciju zvaničnih organa na, kako kaže, nezabeležen slučaj u gradu koji se diči verskom i nacionalnom toleracijom.

Kako se navodi u tekstu Vijesti, Adžić, Banićević i Krivokapić su noć proveli u pritvorskim prostorijama.

Telegraf je pokušao da stupi u kontakt sa Adžićem slanjem poruke, ali do objave ovog teksta nismo dobili njegov odgovor.

On je samo uveče 3. maja, nakon što se informacija pojavila u javnosti, na svom Instagram nalogu objavio skrinšot naslova u jednom mediju iz Crne Gore, uz komentar "lažna vest".

Video: Nikola Rađen posle vakcinacije: Primiti vakcinu je odogovoran i civilizovan čin!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    4. maj 2021 | 11:20

    Dobrodošao u Beograd, a iskreno se nadam da ćeš doći....e tada već očekujemo neko korist od navijača naša dva najveća kluba, potpomognuti Radovcima.

  • Mare

    4. maj 2021 | 11:47

    Ovom treba zabraniti ulazak u Srbiji i izbaciti sa fakulteta.

  • Vitez Koja

    4. maj 2021 | 11:42

    Šta ti je moć mržnje i kampanja od strane interesnih grupa za promociju iste.Srbin, pravoslavne veroispovesti, kome je Srbija pružila utočište u razvoj, urinira po pravoslavnom hramu, vređa svoju sunarodnicu, tako što misli da je uvreda što si Srbin, iako su mu svi njegovi Srbi, uključujući i majku.Kakav apsurd.Oduprite se ludilu braćo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA