Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lacio 2,20, Bešiktaš 1,85, Čelsi 1,80

Nećete naći veće nigde na planeti

  • 0
FK Lacio - FK Roma Foto: AP/Tanjug

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog utorka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Italije, Engleske i Kupa Turske, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

LACIO - TORINO (UTORAK, 20.30), KEC 2,20

Lacio nema rezultatski motiv pred poslednja dva prvenstvena meča. Porazima od Rome i Fjorentine u prethodna tri kola izgubio je svaku šansu da se umeša u borbu za Ligu šampiona, pa u finiš sezone ulazi rasterećeno. Torino je sa samo četiri osvojena boda u poslednjih pet mečeva ugrozio prvoligaški status, od Milana je primio sedam, zatim od Specije još četiri gola, ali bi remijem protiv Lacija i definitivno izborio opstanak. U suprotnom, moraće da strepi u poslednjem kolu protiv direktnog rivala Beneventa. Poslednja tri međusobna duela dobio je Lacio.

ČELSI - LESTER (UTORAK, 21.15), KEC 1,80

Fudbal, finale FA kupa FK Čelsi - FK Lester Foto: Tanjug/AP

Lester je u dva navrata već dobijao Čelsi ove godine. U prvom delu sezone, u prvenstvenom meču, slavio je na King Pauer stadionu sa 2:0, drugi put pre tri dana u finalu FA kupa 1:0. Eventualnim trećim uzastopnim i definitivno bi obezbedio mesto u Ligi šampiona. Podigao je Brendan Rodžers formu svoje ekipe u pravom trenutku, pre duela sa Čelsijem dobio je i Mančester junajted, a na prethodnih sedam poražen je samo jednom.

ANTALIJA - BEŠIKTAŠ (UTORAK, 19.45), DVOJKA 1,85

Turski kup došao je do samog kraja. Za trofej će se boriti Antalija i Bešiktaš. Za popularne Škorpije finale dolazi u lošem trenutku. Jesu obezbedile opstanak, ali su trenutno u seriji od sedam mečeva bez trijumfa. Bešiktaš je s druge strane posle dva vezana poraza u poslednjem kolu Super lige savladao Goztepe, uspeo da sačuva titulu od naleta Galatasaraja i večeras će pokušati da stigne do duple krune. Istanbulski klub je nešto uspešniji u prethodnih pet međusobnih duela, dobio je dva, jedan je pripao Antaliji, dok su poslednja dva završena remijem, oba rezultatom 1:1.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA