Vaterpolo transfer bomba: Najbolji igrač Lige šampiona prelazi u Novi Beograd

Reprezentativac Srbije potvrdio da se vraća u Srbiju

  • 4
Dušan Mandić, vaterpolo Foto: MN press

Pro Reko je u subotu uveče trijumfovao na završnom turniru Lige šampiona u vaterpolu, a Italijane je do titule u Beogradu predvodio srpski reprezentativac Dušan Mandić koji je proglašen i za najboljeg igrača turnira.

Međutim, vrsni strelac je u izjavi za medije posle finala otkrio i da će sledeće sezone igrati za ambicioznu ekipu Novog Beograda koju očekuje ugešće u Ligi šampiona.

- Mogu da kažem da se vraćam u Beograd. Kod kuće je najlepše - izjavio je Mandić.

Dušan nije jedino pojačanje ovog tima pošto bi Duško i Gojko Pijetlović trebalo da zaigraju za ovaj klub, kao i Nikola Jakšić, Strahinja i Viktor Rašović...

Očigledno je da se na Novom Beogradu sprema "drim tim", reprezentacija Srbije u malom koja treba da napadne evropsku krunu.

Video: Pas Dušana Mandića otkida na Cecine pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KK prosjak NIS

    6. jun 2021 | 19:37

    Pa sto se ne vrati u Partizan (sinonim za vaterpolo)? Sad ce Novi Beograd da osvoji titulu i onda se dolazi do zakljucka da ko ima love igra vaterpolo! Ali objasni ti grobarima da su ljudi dolazili za pare u Partizan a ne zbog casova ljubavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA