≫ 

Jedan tim, isti cilj: Ovako će izgledati naši sportisti na Olimpijskim igrama u Tokiju!

Kolekcija se sastoji od četiri linije: svečane uniforme za ceremoniju otvaranja, opreme za trening, opreme za slobodno vreme i svečane opreme za ceremoniju dodele medalja

  • 1
Srpski olimpijci

Foto: OKS

U sredu je modnom revijom u bašti Olimpijske kuće u Beogradu predstavljena olimpijska kolekcija Tima Srbije za Igre u Tokiju. Srpski olimpijci će na XXXII letnjim Olimpijskim igrama u Japanu nositi opremu poljskog brenda 4F, kao i na prethodnim Igrama u Riju 2016. godine.

Specijalni gosti na modnoj pisti bili su predstavnici olimpijskog tima koji će braniti boje naše zemlje u Tokiju, Jovana Arsić, Martin Mačković, Miloš Vasić (veslanje), Milena Rašić, Bjanka Buša (odbojka), Sanja Vukašinović, Milutin Stefanović (streljaštvo), Čaba Silađi (plivanje), Anja Obradović (džudo) i Nikola Jakšić (vaterpolo).

Kolekcija se sastoji od četiri linije: svečane uniforme za ceremoniju otvaranja, opreme za trening, opreme za slobodno vreme i svečane opreme za ceremoniju dodele medalja. Kolekcija je upotpunjena velikim brojem dodataka, uključujući patike, naočare za sunce, kape, torbe, rančeve i peškire.

Odbojkašica Milena Rašić, osvajačica srebrne medalje na Igrama u Riju, večeras je bila jedna od sportiskinja koje su predstavile javnosti olimpijsku kolekciju našeg tima i nije krila oduševljenje.

– Mislim da su Olimpijski komitet Srbije i brend 4F još jednom otišli korak dalje, i nakon sjajne opreme koju je naš tim nosio u Riju, uradili sve da se osećamo komotno tokom celog boravka u Tokiju. U ovoj kolekciji mnogo pažnje se posvetilo svemu što je sportistima bitno, kao što je udobnost i komfor, ali i nekim detaljima, kao što je dizajn, koji prijaju svima. Biće pravo uživanje nositi opremu iz nove kolekcije – rekla je Milena Rašić.

Video: Hrvati strastveno navijali za Đokovića, slavili pobedu Srbina na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA