≫ 

Bejzbol igrač pogođen lopticom u glavu, operisali mu mozak, a on pokazao ogroman ožiljak

Tajler Zombro je doživeo bizarnu povredu

  • 0
Tajler Zombro

Printskrin: Twitter

Bejzbol igrač Tajler Zombro očigledno je sreća što je danas živ. Bacač Tampa beja je otkrio da mu je bila potrebna operacija mozga nakon što je pogođen lopticom u glavu od strane protivničkog udarača. On je na svojim društvenim mrežama pokazao ožiljke od operacije.

Zombro - kojeg je povratnik udario u maloljetničkoj utakmici 3. juna - objavio je slike sa svog oporavka na svojoj stranici na Tvitteru ... i zaista je čudesno kako izgleda da je u redu nakon zastrašujuće scene.

- Neverovatno zahvalan što sam u situaciji u kojoj se trenutno nalazim uz neverovatnu pomoć Duke Hospital -  rekao je Zombro.

- Svima vama koji ste moju porodicu i mene zasuli pozitivnim mislima, ne sumnjam da je sva molitvena podrška držala Boga uz mene tokom te noći, jer sam u svemu vrlo srećnom.

 

Početna povreda bila je jedan od najstrašnijih incidenata koje je iko ikad video na bejzbolu . Zombro je pustio brzu loptu i ona mu je vraćena velikom brzinom u glavu.

Odmah je prebačen u bolnicu. U stvari, stvari su izgledale tako strašno, Zombroov tim malog fudbala, Durham Buls, odložio je utakmicu sledećeg dana nakon povrede.

Ali, Zombro je u četvrtak rekao da mu ide mnogo bolje ... čak i zbijajući šalu o svojoj brzini sprinta!

Zombro je dodao da namerava da se vrati bejzbolu na kraju sezone,  mada u ovom trenutku nema rasporeda za povratak.

Video: Poveo je druga na utakmicu i zažalio za ceo život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA