≫ 

Otvoreno Olimpijsko selo u Tokiju: Vrhunski uslovi čekaju svetske sportiste

Veliki luksuz imaće najbolji i najelitniji sportisti sveta

  • 0
Olimpijsko selo Tokio

Foto: AP/Tanjug

Organizatori letnjih Olimpijskih igara u Tokiju otvorili su danas vrata Olimpijskog sela i sproveli novinare da vide uslove u kojima će živeti sportisti.

Za ove Igre očekuje se učešće 10.000 sportista iz celog sveta i malo manje pratećeg osoblja zbog kovid protokola u Japanu.

U svakom slučaju sportisti će imati odlične uslove za boravak i takmičenje.

Podsetimo, oOrganizatori letnjih Olimpijskih igara u Tokiju razmatraju da dozvole prisustvo do 20.000 gledalaca na otvaranju 32. Olimpijade, koja pocinje 23. jula.

Broj od 20.000 gledalaca na ceremoniji otvaranja podrazumeva posetioce koji su kupili karte i zvaničnike Olimpijade, saznaje agencija Kjodo iz pouzdanih izvora bliskih organizatorima.

Švajcarci večeras (21.00) moraju da pobede Tursku i to što većom gol-razlikom kako bi se dokopali drugog mesta, mada ni treće ne znači da na idu u osminu finala. U svakom slučaju, Turska je u prva dva kola malo pokazala, pa je kec realan, a kvota je 1,72, dok je kombinazzija 1&3+ 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska - Turska.

Video: Jokić slavio pobedu svog grla kao trijumf Denvera: Sreća Somborca posle napete trke na hipodromu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA