≫ 

Bravo, devojke! Juniorke ostvarile još jednu pobedu na EP, savladana Bugarska

Za najboljeg igrača u timu Srbije proglašena je Una Obrenović

  • 1
Rukomet, juniorke Srbije, Srbija - Bugarska Foto: RSS

Ženska juniorska rukometna reprezentacija Srbije ostvarila je i drugu pobedu u okviru Evropskog prvenstva B divizije. Juniorke su savladale Bugarsku rezultatom 39:29 (17:16) i učinile važan korak ka plasmanu u polufinale.

Srbija je dobro započela utakmicu i na isteku desetog minuta vodila sa pet golova prednosti (10:5).

Međutim naše juniorke su nizom greška u nastavku dozvolile selekciji Bugarske da se razigra, stekne samopouzdanje i smanjuje prednost, a pet minuta pre kraja poluvremena stigne i do izjednačenja 14:14. Na odmor se otišlo rezultatom 17:16 u korist naše reprezentacije.

Početkom drugog poluvremena igralo se gol za gol, a zatim je Srbija preuzela stvar u svoje ruke. Juniorke su zaigrale sigurnije i prekinule rezultatsku klackalicu. Od sredine drugog poluvremena su bile nezaustavljive, golovi su se samo ređali i prednost uvećavala.

Na kraju je Srbija zasluženo pobedila sa deset golova razlike 39:29, a za najboljeg igrača u timu Srbije proglašena je Una Obrenović.

Sledi dan pauze na takmičenju, a sledeća utakmica Srbiju očekuje u četvrtak 15. jula od 19 časova protiv ekipe Italije, inače, domaćina šampionata.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA