Mozzart daje najveće kvote na svetu: Srbija 1,22, Milan 2,30, Menhengladbah 1,55, Dinamo Moskva 1,38

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 0
Odbojkaši Srbije, Portugalija - Srbija

Foto: Profimedia/Anna Klepaczko/Zuma Press

Za kraj nedelje bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para. Spremili su posebno iznenađenje za mečeve na Evropskom prvenstvu u odbojci, kao i fudbalskim šampionatima Italije, Nemačke i Rusije. To se odnosi na jedinice na Srbiju, odnosno Milan, Menhengladbah i Dinamo Moskvu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

SRBIJA - TURSKA (NEDELJA, 20.30), KEC 1,22

Aktuelni prvak Evrope započinje večeras nokaut fazu kontinentalne smotre. Srbija posle četiri pobede i jednog poraza u Grupi A ukršta sa selekcijom Turske, koja je završila na trećem mestu u Grupi C, i jedno je od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka turnira.

Selektor Slobodan Kovač ponovo će moći da računa na doprinos kapitena Nemanje Petrića, koji je nekoliko dana proveo na terapijama u Beogradu zbog istegnuća mišića, a posle lakše povrede u sudaru sa Grčkom oporavlja se i Uroš Kovačević.

Pobednik susreta u četvrtfinalu će se sastati sa boljim iz okršaja Holandije i Portugalije.

MILAN - LACIO (NEDELJA, 18.00), KEC 2.30

Sudar neporaženih posle dva kola u Seriji A. Milan je bio veoma dobar prošle sezone i prvi put posle mnogo godina osvojio je ulaznicu za Ligu šampiona, a da sve to nije slučajnost potvrdio je na startu nove kampanje.

Rosoneri su prvenstvo započeli duelom protiv Sampdorije na strani. Tim Stefana Piolija brzo je stekao prednost, i potom uspeo da je zadrži. Mnogo solidnije Milan je odigrao drugi meč, protiv Kaljarija.

Slavio je sa 4:1 i napravio sjajnu uvertiru za okršaj sa rimskim sastavom. Sa druge strane, Lacio iza sebe ima neuspešnu kampanju, pošto se nadao Ligi šampiona, ali je na kraju završio na šestom mestu.

Sada je pod vođstvom novog trenera Mauricija Sarija počeo pobedom u gostima Empoliju sa 3:1, a prethodnom meču deklasirao je Speciju sa 6:1.

MENHENGLADBAH - BILEFELD (NEDELJA, 19.30), KEC 1.55

Borusija na početku nove sezone u Bundesligi ima problema igrom, što negativno utiče na sakupljene bodove. Posle tri kola, momci Adija Hitera imaju samo bod i nalaze se na začelju tabele, a već su primili sedam golova. U prošlom kolu Koltovi su bili minimalno inferiorni u odnosu na Union Berlin (1:2), pa se nadaju da će danas da upišu premijerni trijumf.

Rival je Bilefeld, koja je vođena Frankom Kramerom počela sa tri remija. Za razliku od Ždrebaca Arminija je primila samo dva gola, i to je jedan od najboljih odbrambenih učinaka bilo koje ekipe Bundeslige.

DINAMO MOSKVA - NIŽNJI NOVGOROD (NEDELJA, 18.00), KEC 1,38

Da nije bilo poraza u Groznom, Dinamo bi imao potpuno pravo da bude preponosan na uvodni period u novoj sezoni prvenstva Rusije. Mada, i ovako je u vrhu, pošto je tim Sandra Švarca trenutno trećeplasiran na tabeli, mada bi ga pobeda u današnjem okršaju sa Nižnjijem ponovo vratila na drugo mesto i na samo bod zaostatka u odnosu na vodeći Zenit.

U šest mečeva Policajci su ostvarili četiri pobede. U prošlom kolu, Dinamo je igrao nerešeno 1:1 sa Lokomotivom. Nižnji Novgorod na početku sezone izgleda sasvim pristojno. Sastav kojim rukovodi Aleksandr Keržakov nalazi se na 10. mestu, sa tri boda više od zone ugroženih.

Na prethodnom duelu Nižnji je remizirao sa Himkijem 1: 1, odnosno nije uspeo da pobedi u trećem meču zaredom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Video: Filip Holender pomno pratio akciju: Rezultat 1:2

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA