"Večerao sa unucima, poslao ženu kući, pa završio sa plavušom u krilu": NFL trener u centru skandala

Procurio video koji kompromituje Urbana Mejera

  • 2
Urban Mejer Printskrin: Twitter/

Urban Mejer, trener NFL tima Džeksonvil Jaguarsi, našao se u centru skandala nakon što je u javnosti procurio jedan video na kom se vidi kako mu nepoznata plavuša pleše u krilu!

Mejer je gostovao sa svojim timom u Sinsinatiju, gde je poražen rezultatom 24:21, ali se nije vratio sa njima - već je ostao u Ohaju sa članovima porodice kako bi otišao na večeru. A tamo je uhvaćen u kompromitujućoj pozi.

- Ostao sam da vidim unuke i svi smo te noći otišli na večeru. Pored našeg restorana je bila grupa ljudi koji su hteli da se fotografišu sa mnom i ja sam to učinio. Hteli su da me uvuku na plesni podijum, da se malo zezamo, a ja sam trebao da odem. Bio sam glup i nisam smeo da se stavim u takvu poziciju. Izvinjavam se svima - poručio je Mejer.

On je, inače, u braku sa surpugom 35 godina i imaju troje dece. Zanimljivo, njegova surpuga Šeli je pre pojave videa na društvenim mrežama takođe podelila fotku sa suprugom koji je na sebi imao identičnu odevnu kombinaciju.

Potom se javila i iz kuće gde se igrala sa unucima, dok je Mejer ostao da uživa u gradu sa nepoznatom plavušom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA