≫ 

Zbog "curenja" golišavih fotki čirlidersica, trener dao otkaz i ostao bez miliona

U centru pažnje je NFL tim Vašington

  • 1
Čirlidersice Vašingtona Printskrin: Instagram/jae.paige.fit

Poslendjih dana NFL ligu potresa veliki skandal vezan za čirliderdice, nakon čega je i otkaz na mestu trenera Las Vegas Rajdersa dao trener Džon Gruden!

Gruden je osumnjičen da je svojevremeno, dok je još radio kao analitičar ESPN-a, slao golišave fotografije čirilidersica tadašnjem direktoru Vašingtona Brusu Alenu. Ovu vest je javio Njujork Tajms, gde se navodi da otkriveni mejlovi sadrže i rasističke i homofobične uvrede.

Gruden je potom potpisao 10-godišnji ugovor sa Rajdersima težak 100 miliona dolara, ali se ove sedmice povukao uz objašenjenje kako ne želi da šteti ugledu kluba. Takođe, napomenuo je da se izvinjava zbog svega i da nije hteo nikoga da povredi.

U međuvremenu su se javile i čirlidersice koje su tražili da se detalji istrage javno obelodane. Želja im nije uslišena, a predstavnica čirlidersica Vašingtona Melani Koburn ističe da istraga pokazuje razmere eksploatacije i povrede tih devojaka.

Dodala je i da je od većine devojaka zatraženo da potpišu sporazum o neotkrivanju podataka u sklopu sporazuma o nagodbi, kao i da je sama pokrenula onlajn peticiju kako bi istraga postala javna.

- NFL mora da učini pravu stvar i objavi detalje istrage i da vlasnika Vašingtona Dena Sindera smatra odgovornim za istoriju seksualnog iznemiravanja u njegovoj organizaciji - piše u peticiji.

Video: Američka čirlidersica VS Rade iz Vranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokubine 21 veka

    14. oktobar 2021 | 12:09

    Osetile trenutak da zgrnu veliku lovu i ne pustaju. A odakle njemu uopste gole fotografija, pre nego dto je slao direktoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA