≫ 

Još jedna žešća "šorka" na tribinama u SAD, ali je reakcija gospođe ono o čemu se priča

"Mrtva hladna", dotična je ispijala sok dok su joj se ratoborni mladići gotovo u krilu pesničili

  • 0
Tuca navijaca posmatrač Printskrin: Twitter/barstoolsports

Tuča navijača na tribinama američkih stadiona i arena više i nisu toliko nesvakidašnja stvar, o čemu svedoči sve češće nasilje sa NFL i NHL mečevima, ređe sa košarke i nekih drugih sportova.

Poslednja scena nasilja dolazi nam iz Nešvila, sa meča NHL lige između Predatorsa i debitanata Sijetl Krejkena, gde je viđena žestoka tuča u kojoj su pesnice delili jedni drugima navijači oba tima. Više je bilo domaćih, razume se, koji su čak morali i da zbijaju redove i uzvrate na provokaciju jednog, pa drugog navijača iz Sijetla.

Ipak, ništa tako nije ostavilo utisak na sve one koji su pogledali klip, kao sasvim ležerna reakcija starije gospođe koja se nalazila tik do ratobornih mladića.

Gotovo da su joj bili u krilu sve vreme, ali ni to je nije previše uznemirilo. Toliko se fokusirala na napitak koji je konzumirala i vodila "borbu" sa cevčicom, da je jedva primetila šta se dešava oko nje.

Njena reakcija postala je apsolutni hit.

Tuča iz Nešvila je zabeležana i iz drugog ugla iz kojeg se možda i bolje vidi da se tabadžije nisu štedele.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA