≫ 

Albanci se požalili: Navijači u Banja Luci tokom celog meča pevali "Kosovo je Srbija"!

Borac je pobedio rezultatom 28:25, a nakon meča i reakcije protivnika, niko iz kluba se još uvek nije oglasio

  • 23

Još se situacija nije slegla od momenta kada je rukometni tim Novi Pazar istupio iz lige zbog navijača na meču sa Crvenom zvezdom, a Albanci sa Kosova su se požalili na rastitičko skandiranje ljubitelja Borca iz Banja Luke u meču sa Besom.

- Sramotno! Utakmica je ostala u senci suludog skandiranja navijača koji su ceo meč navijali protiv Kosova. Bili su to rasistički i nacionalistički povici poput: "Kosovo je Srbija", "ubij, ubij, ubij Šiptara", "Kosovo je srce Srbije", "ubij Hrvata, da Šiptar nema brata", "Ubij zakolji da Šiptar ne postoji", a to su samo neke od pesama koje su za sudije iz Slovačke iznenađujuće bile okej. Na kraju su se igrači Borca pridružili navijačima- navedeno je uz snimke sa utakmice na stranici Bese.

"Lešinari", navijači Borca, tokom utakmice su vređali protivnike na nacionalnoj osnovi, a sve je dokumentao video snimcima koji su završili na Fejsbuk stranici Bese.

Borac je pobedio rezultatom 28:25, a nakon meča i reakcije protivnika, niko iz kluba se još uvek nije oglasio.

Video: Brzopotezno vođstvo Proletera: Kojić glavom prebacio golmana TSC-a na Karađorđu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA