≫ 

Američki trener srpskih korena dobio otkaz zbog vakcine i ostao bez 3 miliona

Rolović je imao ogroman ugovor kao trener Vašington Stejta, a u međuvremenu je spremio tužbu

  • 4

Amerikanac srpskog porekla Nik Rolović, inače trener američkog fudbala, dobio je nedavno otkaz na univerzitetu Vašington Stejt zbog toga što nije želeo da se vakciniše protiv korona virusa!

Rolović je ostao bez posla zajedno sa još četvoricom pomoćnih trenera, ali i bez ugovora od tri miliona koliko je primao po sezoni. Zbog toga je odlučio da tuži klub zbog nezakonitog otkaza i diskriminatornog i osvetoljubivog ponašanja direktora Peta Čuna.

Mera vakcinacije je, inače, obavezna za državne službenike i trebala je da se izvrši do 25. oktorba, mada je Rolović još tokom leta poručio a se iz privatnih razloga neće vakcinisati. Kako njegov advokat kaže u izjavi za ESPN, univerzitet je odbio molbu srpskog trenera da se ne vakacinsiše zbog verskih ubeđenja.

Inače, Rolović je rođen u SAD i katolik je, a tamošnji mediji ističu da su njegovi preci, inače, Srbi, stigli u Ameriku iz Jugoslavije pre nekih 90 godina.

Video: Ona jedna od najlepših, on zvezda Superboula: Evo kako lepa bivša manekenka navija za svog dragog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novica Sokolovic

    25. oktobar 2021 | 15:28

    Odrace ih , ja radim u austriji i jedva cekam da mi daju otkaz sto nisam vakcinisan. Ovde za nikog jos nisam cuo da je dobio otkaz zbog vakcine . Jednostavno sem mog diktora niko nema pravo da zna moje zdravstveno stanje poz

  • Toma

    25. oktobar 2021 | 14:30

    Svaka ćast Srbine!

  • Juga

    25. oktobar 2021 | 14:01

    Koga je briga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA