≫ 

Rukometaši iz Banjaluke opisali "pakao" u Peći: "Psovanje majke, kamenovanje i "velika" Albanija"

Nemile scene doživeli rukometaša Borca na gostovanju u Peći

  • 3
Kosovski navijači u Peći Printskrin: Youtube/RTV Dukadjini

Rukometaši Borca iz Banja Luke doživeli su pravi teror na meču sa ekipom Bese u Peći u okvidu EHF kupa.

Banjalučani su ispričali da su se sa tribina mogle čuti pesme koje veličaju terorističku UČK i vređaju Srbe, te da je više od 80 odsto gledalaca imalo majice na kojima je iscrtana zastava “velike Albanije”.

Inače, ekipa Bese je pobedila sa 29:22 i eliminisala Borac iz daljeg takmičenja, jer je u prvom meču u Banja Luci bilo 28:25 za Borac.

- Jedan od igrača je psovao majku našim igračima... Jednostavno, atmosfera je bila više nego neprijateljska, pa smo srećni što smo bez povreda došli kući izuzimajući Lukića i Kneževića, koje su ipak zaradili na terenu i brzo će se oporaviti - poručeno je iz Borca.

Oni su dodali da je organizacija samo meča bila u redu

Ne bi bilo pošteno reći da se domaćini nisu potrudili da nam obezbede sigurnost, ali nije bilo nimalo prijatno. Već kada smo došli rečeno nam je da ne smemo izlaziti iz hotela, a sve je eskaliralo pred utakmicu. Rekli su nam da bi bilo dobro da putujemo autobusom koji su nam oni obezbedili, a kada smo stigli pred dvoranu kamenica je pogodila prozor kod koga je sedeo Aleksandar Milićević - naveli su iz Borca.

Podsetimo, ovo može da bude odmazda za prvi meč u Banjaluci kada su se igrači Bese žalili na sramotno skandiranje navijača. Lešinari", navijači Borca, tokom utakmice su vređali protivnike na nacionalnoj osnovi, a sve je dokumentao video snimcima koji su završili na Fejsbuk stranici Bese.

Video: Verujem da će predsednik Vučić pomoći da šestočlana porodica ostane u Prijepolju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    27. oktobar 2021 | 12:15

    Emiminisani i kraj

  • Ja

    27. oktobar 2021 | 19:37

    Ja sam Banjalučanin i ne vidim razlog da se nešto žale. Isto to su slušali i šiptari u Banjaluci. Samo su oni pokazali veću želju i prošli su dalje. Znači nema kukanja jer niste zaslužili na terenu da budete bolji. Hvala!

  • Bane

    27. oktobar 2021 | 15:58

    Pocetak je bio u Banja Luci. Nema opravdanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA