≫ 

Radnički iz Kragujevca doveo bivšeg trenera Zvezde

Željko Bulatović preuzeo je odbojkaše iz Kragujevca

  • 0
Željko Bulatović je svojevremeno hteo da odvede Bobu u Partizan Foto: MN Press

Iskusni stručnjak Željko Bulatović novi je trener odbojkaša Radničkog, saopštio je klub iz Kragujevca. Bulatović je na mestu prvog trenera zamenio Dragana Kobiljskog, sa kojim je klub sporazumno raskinuo ugovor.

- Veoma sam zadovoljan što sam postao trener Radničkog i smatram da ekipa ima kvalitet i potencijal da ostvari zacrtane ambicije, a na nama u stručnom štabu je da sa ljudima iz kluba i igračkim kadrom sprovedemo to u delo.

- Poslednjih 15 godina Radnički se nalazi u vrhu srpske odbojke i zadovoljstvo je raditi u ovakvom klubu - izjavio je Bulatović.

Bulatović je trenerskim poslom počeo da se bavi u rodnom Kraljevu u ekipi Ribnice, a u bogatoj karijeri je predvodio i Partizan, Crvenu zvezdu, kao pomoćni trener selektora ženske reprezentacije Srbije Terzića radio je u Omsku (Rusija), Trgovištu (Rumunija), Voleru (Švajcarska), Dinamu (Rusija), Fenerbahčeu (Turska) i kao prvi trener u Dinamu iz Moskve.

Šest godina je bio prvi asistent Igoru Kolakoviću u reprezentaciji Srbije.

Pored pomoćnog trenera Nemanje Opačića, stručni štab u narednom periodu pojačati i Aleksa Brđović, sin proslavljenog Dejana Brđovića.

Video: Pobeda! Bravo momci: Srbija se plasirala u polufinale Evropskog prvenstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA