Partizan "počišćen" od Vojvodine u tri seta, ali je ipak u finalu Kupa Srbije

Novosađanima nedostajalo nekoliko poena za veliki preokret i podvig

  • 0
OK Partizan

Foto: MN Press

Odbojkaši Partizana prvi su finalisti Kupa Srbije. Posle velike pobede u prvom meču protiv Vojvodine u tri seta, oni su doživeli neuspeh u revanšu na isti način, ali ih je spasilo to što imaju bolji poen količnik od Novosađana.

Večeras je u srcu Vojvodine bilo 3:0 za domaćina (25:20, 25:22, 35:33), dok je pre samo nekoliko dana u Beogradu crno-beli tim slavio takođe u tri seta (25:22, 27:25, 25:15).

To znači da je sveukupno novosadski tim na domaćem terenu slavio sa +10 kada gledamo osvojene poene, Partizan je to u Beogradu učinio sa +15, pa je Vojvodini faktički nedostajalo još pet poena za kompletan preokret.

Sve je išlo po planu za domaće nakon prva dva seta, nadoknadili su deo minusa i znali su da poslednji deo igre moraju da reše rezultatom 25:18 ili boljim. Međutim, pritisak je odradio svoje i crno-beli su se plasirali u završni meč Kupa. Tamo će se sastati sa boljim iz okršaja između Crvene zvezde i Mladog Radnika.

Video: Odbojkaš u karantinu naučio psa da asistira, sad igraju mečeve sa decom u selu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA