≫ 

Svaka čast svima #1: Novak da pliva do Australije, Dejan Savić da najede vaterpoliste belim lukom

Verujemo da vam se neće dopasti ništa od ovoga što smo pripremili za vas, ali su se dva Miloša zaključala u studio i snimili ipak emisiju

  • 1

Telegraf Sport vam je pripremio novi podkast "Svaka čast svima", koji će "začiniti" medijski sportski prostor nečim potpuno novim.

Često kažemo da Srbija ima sedam miliona selektora, jer smo nacija koja voli sport, a to je posebno izraženo kada reprezentacija ili naši najpopularniji klubovi igraju neko važno takmičenje. Tada se i emocije probude, pa burno reagujemo, bilo da slavimo, bilo da tugujemo i kritikujemo.

Tada svako ima svoje mišljenje, svako zna šta je bilo dobro, šta nije... Kroz ovaj podkast smo odlučili da aktuelne sportske teme komentarišemo baš na način na koji to radite sa drugarima na piću, dok ste na poslu, fakultetu, školi... u opuštenom razgovoru, uz šale i smeh, kao što, verujemo, svako od vas i radi kada komentariše sportska dešavanja.

Sportski novinari, Miloš Bećagović i Miloš Panić, otvorili su teme Dejvis kupa, Novaka i "Nenovaka", kao i novog okupljanja srpskih vaterpolista gde većina lica nije poznato široj javnosti, a i nema bradu.

Verujemo da vam se neće svideti ništa od ovoga što smo pripremili za vas, ali su se dva Miloša zaključala u studio i ipak snimili emisiju.

Teme o kojima se govorilo:

- Kakav je osećaj izaći ispred Đokovića i ko su Nenovaci?

- Da li bi Boban Marjanović mogao honorarno da igra u teniskom dublu?

- Kakva je budućnost tenisa u našoj zemlji?

- Koliko smo se navikli na uspehe vaterpolo reprezentacija Srbije?

- Da li bi Dejan Savić trebalo da mlade vaterpoliste najede belog luka?

Svaka čast svima i gledamo se!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vako

    8. decembar 2021 | 12:41

    Ovo su ozbiljni konkurenti onim Sapcanima za Nobelovu nagradu 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA