≫ 

Morbidna kečerska predstava koja je zgrozila sve: Hanibal nožem ubadao sudiju u glavu!

Lando Deltoro, sudija ove egzibicije, krvave glave iznesen iz ringa, preživeo hipovolemiju po dolasku u bolnicu

  • 1
kečer i sudija Foto: twitter/TheSlopDrop1

Poznati zabavljač i kečer Devon Nikolson, poznat pod nadimkom Hanibal, priredio je nedavno gledaocima pravu pravcatu krvavu predstavu, i bukvalno je bilo tako, tokom svog meča u okviru Božićnog turnira "Ratovi zvezda" održanog u Irvingu, u Teksasu.

Sudija meča Lando Deltoro bio je žrtva podivljalog Hanibala koji je nesretnog "delioca pravde" zahvatom kragnom prvo onesposobio, a onda, u nastupu ludila koje se retko da videti na sličnim predstavama - bodežom ubadao u glavu nekoliko puta i naneo mu rane opasne po život!

Sudija je brzo izgubio svest, krvave glave su ga izvukli iz ringa i prebacili u bolnicu.

Krvavi prizori iz bolnice najbolje svedoče o tome koliko je ovo bilo ozbiljno poigravanje sa jednim životom u organizaciji takmičenja, samog sudije i glavnog egzekutora predstave Devona Nikolsona Hanibala.

Lando Delto je imao mnogo sreće, jer je doživeo i preživeo hipovolemiju, stanje u kojem pacijent izgubi previše krvi što može dovesti do toga da srce ne pumpa dovoljno krvi u organizam. Brzom intervencijom lekara sprečana je tragedija.

- Nisam video toliko krvi još od Faludže, bilo je strašno - javio se Delto na tviteru, izranjavane, izušivane glave. Lendo je inače ratni veteran, bivši borac SAD u Iraku.

- Oporavljam se kući, još sam malo ošamućen od bolova. Hvala svima na podršci i ljubavi koju mi šaljete. Čvrsto verujem da ako činite dobro, da vam se dobro i vraća.

Čitav slučaj ispituje i policija grada Irvinga, a prema nezvaničnim informacijama Rvačka federacija će pokrenuti postupak protiv Hanibala sa namerom da se ovaj zauvek izbaci iz takmičenja.

Video: Najluđi, kečerski upad mladoženje na sopstveno venčanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA