≫ 

Terzić se oglasio nakon informacija da neće više biti selektor Srbije

Trofejni srpski selektor ostaje na istom mestu

  • 1
Zoran Terzić Foto: MN press

Iza ženske odbojkaške reprezentacije Srbije je leto u kom su osvojena dva odličja, bronza na Olimpijskim igrama i srebro na Evropskom prvenstvu. Međutim, danas su se pojavile informacije da je Zoran Terzić pred preuzimanjem ženske reprezentacije Rusije. Ipak, to nije tačno.

U toku dana stizale su informacije iz ruskih i italijanskih medija da će novi selektor Rusije postati srpski stručnjak, ali kako kaže Terzić za ''Nova.rs'' od toga, bar za sada, nema ništa.

Gde se pojavilo da ja nisam selektor Srbije? Ruski i italijanski mediji? Bravo. Nisam znao. Lepo je znati da se bar interesuju, što se kaže - započeo je Terzić.

Selektor srpske reprezentacije kaže i da razgovora sa ruskim savezom nije ni bilo, i da su informacije samo glasine, koje ne treba shvatati za ozbiljno.

Istine ima onog momenta kad krenu ozbiljni pregovori i razgovori, kad ima neke konkretne priče u tome, a sve te glasine, priče koje se provlače ne mogu da shvatam za ozbiljne. Ne kažem da 100 posto nikada neću napustiti reprezentaciju Srbije i da neću otići u neku drugu. Pogotovo rusku, to je jedina himna koju mogu da slušam osim srpske pre ili posle utakmice, malo sam, da ne kažem rusofil. Druge himne bi mi teško bilo da slušam. Nema istine u smislu da ima konkretnih priča u vezi toga, nego samo neke glasine koje se provlače - zaključio je priču o preuzimanju ruske reprezentacije.

Ruski mediji su kao jedan od razloga za dolazak Zorana Terzića na mesto selektora Ruskinja naveli to da on u Fenerbahčeu trenira Anu Lazarevu i Arinu Fedorcevu, mlade ruske odbojkašice od kojih se mnogo očekuje u domovini.

Ipak, očigledno da ne treba da brinu ljubitelji odbojke u Srbiji.

Video: Vi ste meni najbolje na svetu, ko ih... Terzić je na tajmautu sve rekao kad je video da gubimo zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA