Da se zna ko je šampion: Vojvodina tukla Partizan u Beogradu u dramatičnom derbiju

Novosađani se revanširali crno-belima za poraz u prvom delu sezone

  • 0
OK Vojvodina - OK Partizan

Foto: MN Press

Sjajan meč u SC ''Master'' u Zemunu pripao je odbojkašima Vojvodine koji su nakon pet setova igre bili bolji od Partizana sa 3:2.

Prvi set pripao je Partizanu sa 25:19. Gledali smo egal sve do rezultata 17:17 kada izabranici Bojana Janića prave seriju 7:0 i stiču nedostižnu prednost.

Slično je bilo u drugom setu koji je pripao gostima iz Novog Sada rezultatom 25:17. Set je bio izjednačen do 13:13, a od tog trenutka Vojvodina pravi seriju 6:0 i ostavlja Partizan bez šansi za drugi set.

U trećem setu, kao i u četvrtom, nije bilo rezultatske neizvesnosti. Partizan je brzo stvorio veliku prednost u drugom setu i slavio sa 25:14, dok je Voša isto to uradila u četvrtom setu koji je dobila sa 25:15.

Finalni set bolje su otvorili gosti, stigli brzo do pet poena prednosti, pa iako su crno-beli pokušavali da stignu zaostatak, u tome nisu uspeli. Set je na kraju završen rezultatom 15:9 i konačnim trijumfom Novosađana od 3:2.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Radoslav Parapunov sa 24 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio kapiten Lazar Marinović koji je osvojio 22 poena.

Odbojkaši Vojvodine ovime su se revanširali Partizanu za maksimalan poraz u prvom delu sezone u Novom Sadu, ali i za eliminaciju iz kupa Srbije.

Novosadski tim se ovom pobedom popeo na drugo mesto sa 24 boda, jednim više od trećeplasiranog Partizana. Neprikosnovena na prvom mestu je Crvena zvezda sa 32 boda.

Video: Kopačkom pravo u međunožje, Đurasoviću direktan crveni karton zbog starta nad Đuričkovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA