≫ 

Veliki skandal na vratima: Nameštena utakmica Lige šampiona?

U pitanju su drastične promene kvota

  • 2
Rukometna lopta Foto: Youtube/Printscreen

Veliki skandal mogao bi da potrese evropski rukomet, jer postoje sumnje da je jedna utakmica Lige šampiona za muškarce nameštena! Kako prenosi specijalizovani portal "Handbollskanalen", pored meča na kojem su uočene sumnjive promene kvote, postoje nagoveštaji da je još nekoliko utakmica najboljih evropskih klubova namešteno.

Sporna utakmica odigrana je u toku tekuće sezone, odnosno u jesen 2021. godine.

Rukometno prvenstvo je na vratima, počinje već polovinom januara i ovakva negativna reklama mu nije trebala nikako.

U pitanju su drastične promene kvota. Kvota je na pobedu domaćeg tima za samo dvadesetak minuta drastično pala, iako nisu stigle informacije da će gosti izvesti rezervni tim ili da imaju probleme sa povredama.

Takođe, u poslednjim trenucima pred meč pomerala se granica za hendikep, pa je ona sa 2,5 postala čak 5,5 golova. To znači da je tim A morao da pobedi sa šest golova razlike kako bi njihov trijumf bio "čist" i na kladionici.

Sve do poluvremena su uspevali da pariraju favoritu, ali je u drugom delu domaća ekipa napravila šest golova prednosti.

Kako navode kladioničarski izvori ovog specijalizovanog sajta "Handbollskanalen", u drugom delu meča primećeno je čak 19 sumnjivih situacija, a gosti su išli iz greške u grešku i uopšte nisu ličili na ekipu koja može da izvuče pozitivan rezultat protiv favorita.

Kao sumnjivi detalji u ovom slučaju navode se neprecizna dodavanja u fazi napada, loše trčanje u odbranu pojedinih igrača, pa čak i tajm-aut koji je gostujući tim tražio dok je stizao prednost protivnika.

Video: Partizan sigurno startovao protiv Zadra: Lesor se predstavio grobarima kucanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    4. januar 2022 | 06:22

    a prekjuce 2 liga engleske od 0-3 do 4-3 hahaha izrael juce od 0-2 do 3-2 za 15min 😂 od toga se danas zivi sasvim normalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA