Rukometaši Srbije kreću u Segedin na Evropsko prvenstvo

Naša selekcija se nalazi u grupi C gde će odmeriti snage sa Ukrajinom, Hrvatskom i Francuskom

  • 0
Rukometaši Srbije Foto: MN Press

Rukometaši Srbije kreću ovog utorka put Segedina na Evropsko prvenstvo, koje se od 13. do 30. januara održava u Mađarskoj i Slovačkoj.

Nakon dvonedeljnih priprema u SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, problemima sa korona virusom, selektor Srbije Toni Ðerona saopštio je spisak rukometaša koji kreću u Segedin, gde će naša selekcija u grupi C odmeriti snage sa reprezentacijama Ukrajine, Hrvatske i Francuske.

Na spisku su: Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Tibor Ivanišević, Mladen Šotić, Uroš Borzaš, Petar Ðorđić, Marko Milosavljević, Lazar Kukić, Ðorđe Ðekić, Miloš Orbović, Mihajlo Mitić, Darko Ðukić, Bogdan Radivojević, Mijajlo Marsenić, Dragan Pešmalbek, Živan Pešić i Vukašin Vorkapić.

Kako je naveo Rukometni savez Srbije, Stevan Sretenović je dobio negativan nalaz na poslednjem PCR testiranju, pa će nakon lekarskih pregleda biti poznato da li se pridružuje ekipi na putu za Segedin.

Očekuje se i ishod testiranja i lekarskih pregleda Vanje Ilića, pa će u skladu sa tim biti poznato da li se pridružuje reprezentaciji uoči prve utakmice protiv Ukrajine.

Kapitensku traku će u odsustvu Nemanje Ilića nositi Mijajlo Marsenić.

Rukometaši Srbije prvi meč igraju 13. januara protiv Ukrjaine od 18 sati, dva dana kasnije rival je Hrvatska od 20.30 časova, dok će 17. januara u istom terminu igrati protiv Francuske.

Video: Rukometaši Srbije pevaju serenadu: Obradovali saigrače i selektora za Božić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA