≫ 

Hrvatski rukometaš patosirao Francuza, dobio plavi karton, možda ne igra protiv Srbije

Mandić je toliko jako udario rivala da nije isključeno da propusti i naredni meč

  • 2
Rukomet, Hrvatska - Francuska Printskrin: TFX

Rukometna reprezentacija Francuske pobedila je selekciju Hrvatske u derbiju 1. kola Evropskog prvenstva rezultatom 27:22 , u grupi u kojoj se nalazi i Srbija!

Vodili su Francuzi od samog poetka, pa sve do kraja, s tim da je Hrvatska sredinom drugog poluvremena "disala" za vratom rivalu. Međutim, neverovatan potez Davida Mandića u 48. minutu sasekao je krila Kaubojima koji za dva dana igraju baš protiv Srbije.

Naime, Mandić je toliko snažno rukama u glavu udario Majea i praktično ga patosirao, usledio je haos na terenu, koji je prekinut tako što su sudije otišle da gledaju snimak.

Kada su se vratili na teren, nisu imali dilemu - Mandić je dobio crveni, pa plavi karton! To znači da je automatski napustio utakmicu sa Francuzima, dok će komisija razmatrati i hoće li igrati protiv Srbaje, jer je prekršaj bio i te kako grub.

Hrvatska je u tim trenucima imala tri igrača manje, a zatim je Francuska dobila i sedmerac. To je i te kako iznerviralo navijače Kockastih koji su bacali flaše na teren. Francuzi su tada otišli na +4 i za Hrvate nije bilo vremena da se vrate u život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Nole

    13. januar 2022 | 22:12

    Kockasti su se bas zaigrali i visoko poleteli a navijaci ih dokrajcili samo tako samo tako............

  • Geras

    13. januar 2022 | 22:53

    Realno uništile ih sudije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA