≫ 

Ludilo posrnule NFL zvezde: Go trčao ulicama, tukao policajca!

Advokat kaže a mu je neko nešto dao da konzumira, čega ovaj nije bio svestan

  • 0

NFL zvezda Malik Mekdauel (25) ponovo je u centru pažnje zbog dešavanja van terena, i ovog puta zbog svog problematičnog ispada preti mu i zatvor i nova pauza u karijeri. Američki mediji preneli su da je Mekdauel, aktuelni defanzivni tekl Klivlenda, uhapšen zbog krajnje bizarnog ponašanja u Floridi.

On je u gradu Dirfild Bič fizički napao policajca koji je sa svojim klegama pokušao da ga obuzda, pošto je ovaj go trčao ulicama.

Mekdauel je prethodno prijavljen kada je potpuno nag utrčao u tamošnji studentski centar.

Po dolasku policije na lice mesta pomahnitali Mekdauel se žestoko zaleteo na patrolu i nekoliko puta udario pesnicom jednog od policajaca koji je prvi stao pred njega, došlo je do komešanja, i tek nakon upotrebe omamljivača je savladan.

Mekdauel je potom zbrinut na nosila hitne pomoći i odveden u bolnicu, potom i u policijsku stanicu gde će protiv njega biti podnete adekvatne prijave za dela koja mu se stavljaju na teret.

- Neko mu je nešto dao da konzumira čega Mekdauel nije bio svestan, što objašnjava njegovo bizarno ponašanje - izjavio je u odbranu svog klijenta njegov pravni zastupnik.

Mekdauelu ovo nije prvi put da ima problem sa zakonom. Dva puta je već hapšen, oba puta 2019. godine, najpre u februaru, pa u aprilu, zbog serije prekršaja (vožnja pod dejstvom opijata, fizičko nasilje, opiranje hapšenju, vožnja ukradenih kola) i za to je "ležao" 11 meseci u zatvoru.

Kako mu ističe ugovor sa Klivlendom na kraju sezone gotovo je nemoguće očekivati nastavak saradnje, a sada je pravo pitanje da li će Mekdauel ovog puta izbeći zatvor i dobiti nešto blažu kaznu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA