≫ 

Novi Beograd ostao bez trenera: Vujasinović podneo ostavku, nezadovoljan učinkom ekipe

- Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve

  • 5
Vladimir Vujasinović

Foto: MN Press

Vladimir Vujasinović više nije trener vaterpolista Novog Beograda, saopštio je klub.

Kako se navodi, upravu kluba Vujasinović je juče obavestio da zbog ličnog nezadovoljstva ostvarenim rezultatima i neostvarenim sopstvenim očekivanjima, podnosi neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe.

- Želim danas da obavestim i javnost, na isti način na koji sam to juče uradio sa upravom vaterpolo kluba Novi Beograd, a to je da podnosim neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe, isključivo i jedino zbog očekivanja i rezultata, koji pre svega, ne zadovoljavaju moje lične trenerske i sportske ambicije - rekao je Vujasinović u saopštenju dostavljenom medijima.

- Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila. Želim igračima i ekipi mnogo sreće u daljem toku sezone, a iskreno se nadam se da će ova moja ostavka uspeti da ih sve protrese i probudi iz stanja u koje su upali i iz kog im od srca želim, da što pre izađu. Još jednom se zahvaljujem svim igračima i stručnom čtabu na saradnji i želim im mnogo sreće i uspeha u daljem toku svih takmičenja - rekao je Vujasnović.

Video: Duško Pijetlović napada treću titulu prvaka Evrope sa jednim srpskim timom

Nikola Malbaša, predsednik vaterpolo kluba Novi Beograd, izrazio je da je svima u klubu izuzetno žao zbog prekida saradnje sa doskorašnjim trenerom.

- Izuzetno nam je žao što nas je sve ovakva situacija zatekla usred sezone i što ekipa nije uspela da ispuni očekivanja našeg proslavljenog trenera i velikog čoveka. Nadamo se da će Vlada Vujasinović ostati deo našeg kluba i nastaviti da radi na projektu pravljenja jednog od najboljih vaterpolo klubova na svetu, koji smo pre par godina zajedničkim snagama sa njim i započeli. Njegovo znanje, iskustvo, ime i sve ono što je uradio u svojoj dosadašnjoj karijeri, bi nam mnogo značilo u daljem radu kluba i sigurni smo da bi sa neke druge važne pozicije u našem klubu, uspeo da nam pomogne da dovedemo klub na nivo koji smo zajedno pre par godina zacrtali, a to je sam evropski i svetski vrh - rekao je Malbaša u saopštenju dostavljenom medijima.

- Klub će pokušati da iz ove trenutne krize koju ima sa stručnim štabom, u prvom periodu, izađe uz pomoć trenera iz sopstvenog pogona i nadamo se da ćemo nakon svega biti još bolji i snažniji - dodao je Malbaša.

Video: Stvoren najjači vaterpolo tim ikada u Srbiji, spreman da pokori Evropu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    24. januar 2022 | 11:18

    Pa udji u politiku i osnuj svoj klub u malom mokrom lugu izdali ste partizan i ti i šapić veštački klub nema tu uspeha

  • Lala

    24. januar 2022 | 12:29

    Pa kad politika pravi klub. Misevi prvi napustaju brod kada tone. Tako ste napustili i Partizan o vas se bolje i ne moE ocekivati.

  • Дража

    24. januar 2022 | 10:50

    Комедија!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA