Srceparajuća poruka Arunovićeve preminuloj Bobani: "Danas joj je rođendan, ne dolazi mi do mozga da je nema"

Naša strelkinja preminula je 21. juna 2020. godine zbog komplikacija prilikom porođaja

  • 0
Zorana Arunović, Srbija, Olimpijske igre, Tokio 2020 Suze Zorane Arunović posle neuspeha Foto: Profimedia/AFP

Srpski sport je pre godinu i po dana ostao bez velike sportistkinje. Niko nije mogao da veruje kada je čuo vesti o tragičnoj smrti naše strelkinje,Bobane Momčilović-Veličković, koja nas je napustila u svojoj 31. godini zbog posledica komplikacija na porođaju.

Kolege i dalje održavaju sećanje na nju na takmičenjima, sećamo se svi emotivne scene kada je Milenko Sebić na podijumu na Olimpijskim igrama u Tokiju podigao njenu sliku prilikom prijema medalje.

Da nije bilo tragične smrti, Bobana bi juče napunila 33 godine. Upravo zbog toga se na Tviteru oglasila njena koleginica i reprezentativka Srbije, Zorana Arunović, koja je ostavila srceparajuću poruku.

- Danas je Bobani rođendan. I dalje mi ne dolazi do mozga da nje više nema. Više je, kao, samo se dugo nismo videle, nije tu trenutno. Mislim da nije bila svesna koliko je pozitivno uticala na živote svih nas, koji smo imali tu privilegiju da je upoznamo - napisala je Arunovićeva.

Bobana je preminula 20 dana nakon porođaja. Bila je jedna od najboljih svetskih takmičarki pištoljem u 21. veku, a na Evropskim prvenstvima je redovno dolazila do visokih plasmana i borila se za medalje. Osvojila je četiri medalje, od čega tri zlatne i jednu bronzanu. Dva puta je učestvovala na Olimpijskim igrama - 2012. godine i 2016. godine, a u Riju je osvojila sedmo mesto vazdušnim pištoljem.

Video: Mislio sam da neću više da budem trener: Pešić o zlatu u Indijanapolisu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA