Za nove šampione – više od 90 klubova u 2021. dobilo opremu od Mozzarta

I tokom zimske pauze nastavljena je realizacija akcije koja je od velikog značaja za niželigaše

  • 1
FK Brodoremont Kladovo Foto: FK Brodoremont Kladovo

Više od 200 niželigaša, odnosno 6.000 sportista dobilo je opremu u sklopu čuvene Mozzartove društveno odgovorne akcije koja se proširila i po regionu, odnosno u dijaspori.

"Novi dresovi" svake nedelje stižu na adresu "novih šampiona" – onih manjih, lokalnih klubova koji su prvi u svom mestu. Na terenu se često nađu dva tima sa "M" oznakama, a od ovih fudbalskih ekipa bi mogle da se naprave i čitave zonske lige!

Kompanija Mozzart opremila je više od 90 klubova širom Srbije tokom prethodne godine, a i tokom zimske pauze je nastavljena realizacija akcije koja je od velikog značaja za mnoge niželigaše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Mozzart Sport (@mozzartsport)

Dresove sa znakom "M" dobili su i košarkaši Bratstva Erdeč. Ovom donacijom je regionalni lider u priređivanju igara na sreću obradovao novoosnovani klub sa velikim ambicijama.

-Dugo smo igrali basket u nedeljnim terminima, a onda dobili veliku želju da ta aktivnost preraste u nešto više. Pre godinu dana smo oformili klub, koji trenutno ima samo prvi tim, ali plan je da u nekom narednom periodu, kako se budemo razvijali, uvedemo i mlađe kategorije, pa da one budu baza za igrače za prvi tim - objašnjavaju iz KK Bratstvo Erdeč.

KK Bratstvo Erdeč Foto: KK Bratstvo Erdeč

Mnogim košarkašima širom zemlje dodatni podstrek za trojku ili zakucavanje bila je podrška kompanije Mozzart, a sada je to slučaj i sa klubom iz okoline Kragujevca.

-Veoma nam znači donacija dresova, Mozzart je jedina kompanija koja nam je izašla u susret i poklonila opremu. To za nas nije mala stvar, nadamo se da ćemo sa sa novim dresovima plasirati u Drugu regionalnu ligu Zapad, pošto je to prvi stepenik igranja na profesionalnom nivou - zaključiju iz ovog kluba.

Od početka akcije 2016. godine, Mozzart je podelio oko 10.000 kompleta opreme, a klubovi dobijaju po dve garniture dresova koje im donose uzvišen osećaj u niželigaškim borbama.

Od Apatina do Leskovca, od Loznice do Bora, širom centralne Srbije… ovi dresovi su bili talični za mnoge sportske kolektive, koji su od najnižih rangova napredovali i do najviših.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mostarac

    26. januar 2022 | 20:23

    bitno je da svjetski prvaci u karateu nisu dobili nista na poklon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA