≫ 

Zašto ne dođeš i proveriš moje gaće? Ruskinja optužena da je varala na ZOI, pa žestoko odgovorila

Najmlađa ženska olimpijska šampionka u skijaškom trčanju nije ostala dužna švedskom novinaru

  • 2

Ruskinja Veronika Stepanova (21) prozvala je jednog švedskog novinara da dođe i da joj proveri donje rublje nakon što je ovaj sugerisao da je pomenuta takmičarka na Zimskim olimpijskim igrama koristila zabranjeno mazivo na svojim skijama.

Stepanova je u Pekingu osvojila zlatnu medalju u krosu 4x5 kilometara i postala je zvezda zimskih sportova u Rusiji s obzirom na to da je najmlađa ženska olimpijska šampionka u skijaškom trčanju u istoriji.

Međutim, Stepanova se našla na udaru švedskog "Ekspresena" čiji novinar je napisao da je koristila jednu vrtu nedozvoljengog voska i da je zbog toga pobedila.

- Novinar švedskog lista "Ekspresen" ima dobro razvijeno čulo mirisa. Oseća iz daleka ono što je na mojim skijama. Imam predlog Tomas, zašto ne zahtevaš da proveriš moje gaće u slučaju da imam motor tamo. Kao što znaš, taj naslov bi se sigurno prodao bolje - napisala je Ruskinja na Instagramu.

Inače, "C8" mazivo, zbog kog je Stepanova i optužena, zabranjeno je da se koristi u velikom broju zemalja - uključujući i Evropsku uniju. Ali ne u Kini, iako je utvrđeno da je opasno i po okruženje i po osbu koja ga koristi.

S druge strane, Stepanova je prethodnog meseca dospela u žižu javnosti zbog izjave oko Vladimira Putina. naime, ona je molila predsednika Rusije da gleda njenu finalnu trku i iskazala je žaljenje što su Putinovi omiljeni zimski sportovi umetničko klizanje i hokej.

Video: Ruska senzacija nije dopingovana: Sud ukida suspenziju Kamili Valijevoj, jedan detalj bio spasonosan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA