≫ 

Odbojkašice Zvezde počistile Partizan drugi put u tri dana: Crveno-bele lako do polufinala Superlige

Ni danas nije bilo većih uzbuđenja na meču odbojkašica večitih rivala

  • 1
ŽOK Crvena zvezda Foto: ŽOK Crvena zvezda

Pre dva dana, Crvena zvezda dopustila je Partizanu samo 48 poena u okviru prvog susreta četvrtfinala Superlige Srbije. Danas su crno-bele bile nešto bolje, ali ni pored toga nisu uspele da uzmu set i tako su na neslavan način završile takmičenje u ovom takmičenju (17:25, 20:25, 26:28).

Sveukupno, Partizan je danas uzeo 63 poena i jedino je uspeo da "pritisne" Zvezdu u trećem setu, koji se igrao na razliku. U preostala dva, crveno-bele su lako ranije tokom setova dolazile do nepremostive razlike.

Tako su u prvom setu već do polovine ovog perioda igre vodile sa +8 u nekoliko navrata (2:10, 3:11, 5:13, 6:14), da bi Partizan potom stigao do 14:15, ali je taj nalet bio odbijen serijom od 1:5 kojim je Zvezda stavila tačku na sva dešavanja.

I u drugom setu se Zvezda pitala za rezultat, a ključni momenti desili su se baš na polovini seta kada su gostujuće odbojkašice stigle od 10:12 do 12:20, a potom realizovali prvu set loptu. U trećem setu viđena je i prva prednost crno-belih, koje su imale tri šanse da dođu i do ovog dela igre (24:21), ali su potpuno pale, dopustile rivalkama da dođu do 24:25, a potom i da slave kroz igru na razliku.

Video: Italijan koji je nasledio Terzića: Novi selektor odbojkašica o očekivanjima u budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA