Odbojkaši Srbije odradili trening u Sofiji pred Brazil i Amerikance

Srbija nastavlja takmičenje u Ligi nacija

  • 0
Aleksandar Atanasijević

Foto: MN Press

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije odradila je danas prvi trening u Sofiji, gde će igrati utakmice druge nedelje Lige nacija.

Srbija će u Sofiji igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Kanade i Australije.

- Prvi trening je savršeno prošao. Mislim da smo sve spremniji i spremniji da dočekamo ovaj turnir u pravom svetlu. Biće jako teško s obzirom na protivnike. Prva dva meča su izuzetno teška, jer ćemo igrati protiv SAD-a i Brazila. Pokušaćemo da odigramo što bolje i da dođemo do određenih bodova. Jedna pobeda u te dve utakmice bi nam puno značila. Daćemo sve od sebe i nadamo se najboljem na celom turniru - rekao je srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević, a preneo OSS.

Marko Podraščanin je istakao da su reprezentacije SAD i Brazila među najboljima na svetu.

- Biće nam teško jer nismo u ritmu utakmica. Međutim, nemamo mnogo toga da izgubimo i mislim da treba da ih napadnemo. Bićemo favoriti protiv Kanade i Australije i to treba da pokažemo na terenu - rekao je Podraščanin.

Naša selekcija se nalazi na devetom mestu na tabeli sa šest bodova. Utakmica između Srbije i SAD biće odigrana u sredu od 19 sati.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA