≫ 

Žestoka tuča na bejzbolu: Haos i povrede u Americi, osam igrača isključeno, treneri morali u svlačionicu!

Situacija se nije smirivala punih pet minuta, a jedan od "anđela" Entoni Rendon je zaradio povredu desnog zgloba i moraće da pauzira do kraja sezone

  • 2
Fizički okršaj više od 20 bejzbol igrača Foto: Twitter/Printscreen

Susret Sijetl Marinersa i Los Anđeles Ajndželsa obilovao je svađama i koškanjima sve do momenta kada je izbila masovna tuča igrača u kojoj su čak i treneri učestvovali.

Jedan od igrača Marinersa je nakon pokušaja bacanja počeo da viče i gestikulira u pravcu protivnika koji je reagovao. Sukob nije mogao da se zaustavi, a onda se nastavilo sa fizičkim obračunom blizu tribina odakle su navijači šokirano posmatrali splet događaja.

Situacija se nije smirivala punih pet minuta, a jedan od "anđela" Entoni Rendon je zaradio povredu desnog zgloba i moraće da pauzira do kraja sezone.

Džes Vinker, igrač Marinersa, zadobio je žestok udarac u lice upravo od Rendona, a uoči izlaska sa terena je ružno gestikulirao ka domaćoj publici.

Sve se završilo isključenjem igrača i trenera, pauza je trajala 20 minuta nakon čega su oba tima nastavila u oskrnavljenim sastavima.

Sijetl je na kraju slavio sa 5:3 i odneo pobedu iz Kalifornije.

Video: Pavišić napravio haos u Novom Pazaru: Vukao igrača Radničkog po zemlji, pa izbila tuča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA