≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos vaterpolo meča Srbija - Hrvatska

Delfini eventualnom pobedom ulaze u borbu za medalje

  • 2
Vaterpolo reprezentacija Srbije Foto: Ivica Veselinov/Olimpijski komitet Srbije.

Vaterpolo reprezentacija Srbije sastaje se od 16 sati sa selekcijom Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva koje se igra u Budimpešti.

Srbija je posle osvojenog prvog mesta u grupi obezbedila direktan plasman u četvrtfinale, dok su Hrvati za to mesto morali da se bore sa Gruzijom u osmini finala. Sa druge strane, Barakude su ubedljivo i lako slavile sa 13:7 (3:2, 4:2, 3:0, 3:3) i tako je zakazan veliki derbi.

Ovaj meč na programu je od 16 sati a direktan prenos možete pratiti na prvom programu RTS-a. U slučaju da se produži meč Đokovića i Kokinakisa, prenos vaterpolo meča će najverovatnije prenositi RTS-2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    29. jun 2022 | 08:22

    Ako se produzi Djokovicev mec, neka njega prebace na RTS2.. Stvarno ne znam sta je bitnije, vaterpolo utakmica na svetskom prvenstvu, ili Djokovicev mec na sada nebitnom turniru?!

  • Zvezda

    29. jun 2022 | 12:03

    Na ne bitnom turniru.Svasta,igra Vimbldon I ne bitan turnir.Kakav smo narod za koju godinu i Djokovic ce biti tamo neki ne bitan sportas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA