≫ 

Bravo, Nina! Mlada srpska plivačica osvojila zlato na Mediteranskim igrama

Sjajan uspeh

  • 1
Nina Stanisavljević Foto: OKS

Nina Stanisavljević, talentovana mlada plivačica iz Leskovca, osvojila je zlatnu medalju na XIX Mediteranskim igrama u Oranu.

Nina ima samo osamnaest godina, a već je proglašena za najbolju plivačicu Srbije, s obzirom da je na poslednje održanom Prvenstvu Srbije osvojila ukupno šest zlatnih medalja.

Nina je još pre tri godina pokazala svoj raskošan talenat kada je na Evropskom olimpijskom festivalu mladih u Bakuu 2019. godine osvojila srebrnu medalju u disciplini 50m slobodnim stilom.

Na Mediteranskim igrama, Nina Stanisavljević osvojila je zlatnu medalju u disciplini 50m leđnim stilom. Ona je do ove medalje došla u vremenu od 28,59 sekundi.

Nina Stanisavljević Foto: OKS

Danas pre podne, u kvalifikacijama, Nina je zauzela prvo mesto sa rezultatom 28,60, što je nagovestilo da je Nina spremna za najviši plasman. U finalu je otplivala gotovo identičan rezultat, odnosno jednu stotinku brže i to joj je donelo zasluženu medalju.

Nakon trke, Nina nije krila zadovoljstvo zbog osvojene zlatne medalje sa do sada najvećeg takmičenja i izjavila je:

- Ovo su moje prve Mediteranske igre i uopšte, prva seniorska sezona. Moj trener i ja smo presrećni nastupom. Moja seniorska karijera je počela zlatnom medaljom i zaista nije moglo biti bolje. Nadam se da će tako i da se nastavi. Drago mi je što sam imala prilike da predstavljam svoju zemlju i što sam to uradila na najbolji mogući način.

Video: Odložen meč Srbije i Belgije zbog nestanka struje u hali: Navijači besneli na izlazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA