≫ 

Rešene nesuglasice u srpskoj odbojci: Predsednik Partizana i generalni sekretar Saveza od sada u komunikaciji

Predsednik Zoran Gajić rekao je da je srećan što je sve brzo rešeno

  • 5
Slobodan Boškan Foto: MN Press

Na inicijativu predsednika Odbojkaškog saveza Srbije (OŠ) Zorana Gajića danas je održan sastanak kojem su prisustvovali generalni sekretar OŠ, Ivan Knežević i počasni predsednik Odbojkaškog kluba Partizan Željko Tanasković, saopštio je OŠ.

Na sastanku je dogovoreno da se ubuduće napravi direktna komunikacija između Kneževića i Tanaskovića i da se svi nesporazumi rešavaju uz obostrano razumevanje i poštovanje.

Knežević je naglasio da sastanak nije bilo moguće održati ranije s obzirom na 31 takmičenje i 10 od 12 reprezentacija koje su trenutno u pogonu.

- Dogovor je da Knežević i Tanasković ubuduće direktno komuniciraju bez ikakvih prepreka, a ja sam, kao predsednik Saveza izuzetno srećan što imam tako srčane saradnike, koji su za dobrobit odbojke spremni i na povremene nesuglasice. Njihova žestina i posvećenost u borbi, svako na svom položaju, sigurno su veliki zalog za budućnost i još bolji rad - rekao je Gajić.

Video: Najvrelija odbojkašica sveta: Od prodaje golišavih fotki zaradi 50 puta više nego od sporta

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko Psihopata

    9. jul 2022 | 08:35

    Jedan poziv menja sve ali ne Gajić, on je nebitan.

  • Kocenje PARTIZANA

    9. jul 2022 | 11:24

    OVO ZNACI DA PARTIZAN MORA DA POVISI TON DA BI SE STANJE RESILO ! UVEK SE VUCE NA ZVEZDINU STRANU ILI NA STETU PARTIZANA. PA AKO SE CUTI , PROLAZI. SRAMOTA I TO VELIKA

  • Др

    9. jul 2022 | 09:14

    Кмечање се,ипак, исплати!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA