≫ 

Lepa Ruskinja odlučila da nastupa za Crnu Goru

Sjajno "pojačanje" Crnogoraca kada je u pitanju ritmička gimnastika

  • 3
Jelisaveta Lugovskih Printskrin: Instagram/e_lugovskikh

Ruska gimnastičarka Jelisaveta Lugovskih odlučila je da nastupa za Crnu Goru, usled problema koje ruski sportisti i sportiskinje imaju zbog rata u Ukrajini!

Ovu vest potvrdio je TASS, pozivajući se na press službu Međunarodne gimnastičke federacije (FIG). Podsetimo, Jelisaveta je samo jednom, i to 2017. godine, nastupala za Rusiju.

Jelisaveta ima 22 godine, a trenirala je čuvena Irina Viner na čiji račun idu velike zasluge kada su u pitanju medalje Rusije u ritmičkoj gimnastici.

- Liza je sjajna osoba i talentovana takmičarka, ali mi nismo pravili problem jer imamo dovoljno kvalitetnih takmičarki i teško da bi izborila mesto u našoj selekciji. Nije nam bio interes da joj stojimo na putu baš kao ni Jekaterini Vedenjejevoj, koja je na OI nastupala za Sloveniju. Lizi otac živi u Crnoj Gori i sasvim je legitimno došla do crnogorskog pasoša. Želimo joj sreće u budućim nastupima - rekla je Vinerova.

Video: Rori je najjača devojčica na svetu: Ima samo 9 godina, a diže velike težine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA