≫ 

"Važno nam je šta mladi misle": Ministar Udovičić učestvovao na javnoj raspravi o Predlogu strategije za mlade

- Aktivno učestvovanje predstavnika mladih u ovoj javnoj raspravi je ključno kako bismo razmenili mišljenja i iskustva, s jedinstvenim ciljem da zajedno kreiramo Strategiju za mlade u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine, baš po meri mladih - izjavio je ministar Udovičić.

  • 2
Vanja Udovičić Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić učestvovao je u Novom Pazaru na prvoj javnoj raspravi o Predlogu strategije za mlade u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine.

- Danas, u Novom Pazaru, gradu mladih, na prvoj javnoj raspravi o Predlogu strategije za mlade, nastavljamo proces konsultacija sa mladima, sada i u direktnoj komunikaciji. Veoma nam je važno da u razgovoru sa njima čujemo šta misle i šta predlažu. Naš cilj je da omogućimo mladima u svim delovima naše Srbije da iznesu svoje mišljenje i time daju doprinos stvaranju nove Strategije za mlade. Uvek smo spremni da čujemo glas mladih, da otvoreno razgovaramo sa njima i da razmotrimo sve njihove sugestije i konstruktivne predloge.

- Aktivno učestvovanje predstavnika mladih u ovoj javnoj raspravi je ključno kako bismo razmenili mišljenja i iskustva, s jedinstvenim ciljem da zajedno kreiramo Strategiju za mlade u Republici Srbiji za period od 2022. do 2030. godine, baš po meri mladih”, izjavio je ministar Udovičić.

Nakon Novog Pazara, javna rasprava će biti održana u Užicu, Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kosovskoj Mitrovici.

Video: INTERVJU: Vanja Udovičić o nacionalnom stadionu i sportskim događajima koji nas čekaju 2022.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile lojpur

    9. avgust 2022 | 19:59

    Dzaba mu sad, neće opet biti ministar. Franja i briga o mladima ne idu u istu rečenicu. I da se ispita njegovo imovinsko stanje, pre i posle ministrovanja, verujem da bi svašta SBPOK našao interesantno

  • Ak47

    9. avgust 2022 | 18:48

    Kad bi vam neko poverovao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA