Zvezda ostala bez titule u LoL-u: Valijans je šampion Balkana, Hrvati skinuli krunu crveno-belima u Beogradu

Neverovatan letnji split je odigran ove večeri u MTS Dvorani

  • 0
Valijans EBL, Esport Crvena zvezda

Printskrin: Youtube / Fortuna Esport

Esport sekcija Crvene zvezde nije uspela da se okiti novom titulom u ovom sportu. Ekipa Crvene zvezde u LoL-u nije uspela da opravda uloga favorita i savlada Valijans u velikom LAN finalu, te će trofej EBL lige ovog leta otići u Hrvatsku, odakle i stiže ekipa. Rezultat finalnog meča bio je 3:2 u korist Valijansa.

Dugo se čekalo na ovo LAN finale, sve je bilo spremno za spektakl, a ništa manje nisu ni pružile ove dve ekipe. Iako su mnogi očekivali da će u finalu dobiti novi "Večiti derbi" između Zvezde i Partizana, Valijans je taj koji je pomutio sve planove. Ušli su u plej-of sa četvrte pozicije, potom su sa 3:0 eliminisali Partizan, da bi sa 3:1 došli do samog finala.

Zvezda je prethodno slavila protiv Dijamanta i našla svoje mesto u finalu, bili su favoriti, ali jednostavno nisu imali rešenje za odličnu ekipu Valijansa.

Najraspoloženiji igrač u Crvenoj zvezdi bio je "Dejan1" koji je praktično sam nosio tim kroz čitav gejm, ali to nije bilo dovoljno, uspeo je Dejan svojoj ekipi da donese dve pobede, ali nije i treću. Velike zasluge za pobedu Valijansa idu i "Kingu" koji je tek na polovini stigao i odmah pokazao kakvo je pojačanje.

U odlučujućem petom meču je presudio samo jedan "ejs" (ubijanje čitavog protivničkog tima), a mora se istaći da je pored Kinga cela postava Valijansa odigrala savršen meč, te su tako Paladin, Diva, ArkanTedi i PostKassen, kao i gorepomenuti King napravili ogroman rezultat i još veće iznenađenje u ovom finalnom meču, kao i u čitavom plej-ofu. Srebro je ovoga puta otišlo u ruke Zvezdine ekipe koju su činili Ekstazi, Tejstles, Skude, Hant i Dejan1

Vrhunskoj zabavi je prisustvovao i veliki broj publike, koji je po prvi put posle tri godine mogao da uživa u areni i LAN meču, koji je ovoga puta pripao gostujućoj ekipi.

Video: Klinac od 8 godina postao najmlađi profi igrač Fortnajta na svetu: Ali mu ne daju da zarađuje novac!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA