≫ 

Sin proslavljenog golmana nastavlja porodičnu tradiciju: "Presrećan sam zbog dolaska u Zvezdu"

Perić je svojim odbranama najzaslužnii za pobedu protiv Dinama

  • 2

Mladi golman Rukometnog kluba Crvena zvezda Nikola Perić debitovo je u seiorskom timu Crvene zvezde u pobedi protiv Dinama iz Pančeva od 35:33 i odmah poneo epitet igrača utakmice posle izvrsnih odbrana.

Posle meča, u razgovoru za Sportske.net, Perić je izneo svoje utiske.

- Svaki debi je za mene poseban. Lep je to osećaj, ponekad i težak jer je to ipak prva utakmica za novi tim… Utakmica je bila odlična igrali smo protiv jednog od favorita za titulu ove sezone i mislim da je cela ekipa pokazala da ima želju i srce koje je ostavila juce na terenu, borili smo se do zadnjeg sekunda davali sve od sebe i na kraju zasluženo pobedili".

Nikola Perić je sin proslavljenog srpskog rukometaša Dejana Perića.

- Moj osećaj je izvanredan... Presrećan sam dolaskom u Zvezdu gledajući na to da je i moj tata igrao tu i da se ta tradicija nastavlja. Ciljevi su mi da napredujem uz dobar rad i ljude u ovoj ekipi, da rastem i kao igrač i čovek… Kao ekipa uvek ćemo ući u utakmicu da je pobedimo nebitno protiv kojeg protivnika igramo, jer svaka utakmica i svaki rival može da se pobedi.

- Tata mi je najveća podrška i kao što mi uvek pre svake utakmice kaže, tako mi je i sada rekao - da je uz mene kako god bilo na utakmici, da dam sve od sebe i da me voli više od svega. A nakon debija, bio je presrećan i ponosan i rekao mi je da u sledećoj utakmici gledam da bude još bolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdasica

    21. septembar 2022 | 20:50

    Igrala je Zvezda sjajno, a mali golman je veliki potencijal

  • 5

    21. septembar 2022 | 22:40

    GLEDAO SAM UTAKMICU,MALI JE DONEO POBEDU ZVEZDI KOJA JE NA MOMENTE IGRALA FANTASTIČNO ALI I IMALA VELIKE PADOVE.NENADIĆ JE POSEBNA KLASA ALI ČINI MI SE DA NIJE POTPUNO SPREMAN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA