≫ 

Velika tuga: Preminula mlada srpska rukometašica od posledica saobraćajne nezgode

Marija Pavlović je imala samo 34 godine

  • 3
Marija Pavlović

Foto: RSV

Rukometni savez Vojvodine je sa žaljenjem obavestio rukometnu javnost da je od posledica sinoćne saobraćajne nezgode, tragično preminula Marija Pavlović, član tima ŽRK "Temerin".

Marija je rođena 1988. godine i igrala je na poziciji golmana. U svojoj igračkoj karijeri branila je boje Slodesa, Milenijuma, Železničara iz Inđije, Sloge, Juniora, Mladosti iz Nove Pazove i Petrovaradina.

Zbog tragičnog događaja i gubitka mladog života, utakmica između RK Beograda i ŽRK Temerina, koja je bila zakazana za danas od 18:30 časova bila je odložena.

Doneta je odluka i da sve utakmice Super B rukometne lige za žene koje su na programu ovog vikenda počnu minutom ćutanja.

Vatrogasci morali da izvlače povređene

Marija Pavlović je poginula, a  G. P. (31) je povređena u sudaru dva putnička automobila kod Grmovca koji se dogodio jutros, nešto pre tri sata.

Do udesa je došlo kada je D. K. (29), upravljajući vozilom marke "VW passat", udario u vozilo "opel", kojim je upravljala M. P.

Prema nezvaničnim saznanjima D. K. je imao 1,39 promila alkohola u krvi. On je nakon nesreće uhapšen.

- Desila se saobraćajna nesreća koja se završila smrtnim ishodom. U pitanju je mlađa ženska osoba. Naše ekipe su sprovele sve mere za protokol teške traume. Ženu koja je preživela prevezli su u Urgentni centar - kazala je za RTS doktorka Milana Popović dodajući da je mlađa ženska osoba, starosti oko 30 godina, preminula.

Sudar je bio jak, zbog čega su pozvani i vatrogasci kako bi pomogli u izbavljenju putnika.

Video: Ima još dobrih ljudi u Srbiji, hvala svima koji su mi dali podršku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    24. septembar 2022 | 20:54

    Ej Mladosti ! Saučešće porodici i timovima u kojima je igrala !

  • Deda Gaga

    25. septembar 2022 | 07:49

    Svaki vikend po nekoliko mladih života se ugasi, deco pamet u glavu i mi smo bili mladi!Taxi je rešenje posle provoda a svoj auto može I sutra da se odveze!

  • ХАЏИ КОСТА

    25. septembar 2022 | 07:15

    ПОРОДИЦИ ИСКРЕНО САУЧЕШЋЕ И НЕКА ЈОЈ ГОСПОД ПОДАРИ ЦАРСТВО НЕБЕСКО А ШТО СЕ ТИЧЕ ТАКВИХ БОЛЕСНИКА ОНИ СЕ НЕЋЕ СМИРИТИ ДОК НЕ БУДЕ МИНИМАЛНА КАЗНА 15 ГОДИНА ☦️☦️☦️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇧🇾🇧🇾🇧🇾ZZZZZZ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA