≫ 

Rukometašice Srbije poražene od Rumunki na "Trofeju Karpata", Graovac najbolja

Podsetimo, ovaj turnir se igra kao uvertira i priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo

  • 0
kristina graovac VM

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je večeras od selekcije Rumunije rezultatom 26:20 (11:10) u meču drugog kola "Trofeja Karpata", koji se igra u Bistrici.

Španija je ranije danas u prvom meču drugog kola pobedila Austriju 32:27.

Srbija je u prvom kolu nadigrala Španiju 30:28, dok su Rumunija i Austrija igrale 32:32.

Naša selekcija će sutra u trećem kolu od 16.30 sati igrati sa Austrijom, dok će se od 19 časova sastati Rumunija i Španija.

Srbiji je "Trofej Karpata" priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će biti održano od 4. do 20. novembra u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. Naša selekcija će igrati u Celju u grupi B sa Švedskom, Danskom i Slovenijom.

Za igrača utakmice proglašena je Kristina Graovac koja je zabeležila osam odbrana. Najefikasnija igračica u redovima Srbije bila je Marija Agbaba sa pet, a pratile su je Jovana Jovović i Dunja Radević sa po četiri postignuta pogotka.

Srbija će poslednju utakmicu na turniru igrati sutra od 16:30 časova protiv selekcije Austrije.

RUMUNIJA - SRBIJA 26:20 (11:10)

RUMUNIJA: Dinca 1, Zamfiresku, Pristavita, Bukeši 1, Neagu 1, Ciusa, Bazaliu 3, Dumanska, Dindiligan 1, Badea, Tirle, Mitikus, Ostase 4, Serafiseanu 3, Harabađu 3, Pintea, Moroianu 1, Lupei 1, Hosu, Grozav

SRBIJA: Ćetković 1, Stošić 1, Vukajlović 2, Agbaba 5, Đurašinović, Nuković, Janjušević 3, Risović, Kojić, Jovović 4, Stamenić, Bojičić, Radević 4, Tabak, Graovac

(Telegraf.rs7Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA