≫ 

Srpsko poreklo, odvikavanje od alkohola, tetovaže na sve strane: Buran život velike NFL zvezde

ssssIma 25 godina, velika je budućnost američkog fudbala i u dresu Rajdersa je još od 2019. godine od koji je i draftovan u četvrtoj rundi

  • 1

Nije tajna da se u Sjedinjenim Američkim Država nalazi velika srpska zajednica, najviše skoncentrisana u nekoliko saveznih jedinica, a svako malo se saznaju koreni nekim značajnih sportista koji potiču sa naših prostora. Po novom priznanju, sa jedne strane, velika zvezda Las Vegas Rajdersa Maks Krosbi, srpskog je porekla i to je u danima za nama dokazao na nesvakidašnji način.

Maksu je otac "pravi" Amerikanac, ali mu se majka zove Vera i poreklom je sa Balkana. NFL zvezda je komunicirala na društvenim mrežama sa fanovima, a onda se najednom stvorio veliki broj srpskih navijača koji su počeli da kače naše zastave i da ga pozdravljaju, na šta je on odgovorio: "Najbolji smo najjači!", uz orla.

Krosbi nije samo zvezda, već je jedan od igrača koji su u najužem krugu za nagradu najboljeg NFL defanizvca u sezoni, a učestvovao je i na Ol Staru.

Ima 25 godina, velika je budućnost američkog fudbala i u dresu Rajdersa je još od 2019. godine od koji je i draftovan u četvrtoj rundi.

Maks Krosbi

Foto: Profimedia

Rođen je u Kolejvilu, malom mestu u Teksasu gde je i završio srednju školu. Ipak, jedini koledž koji je želeo da mu pruži šansu u zahtevanom programu bio je Istern Mičigen, tako da se 2015. godine obreo na daleki sever zemlje i tako krojio svoju sudbinu.

Iako mlad, Maks je imao dosta problema u životu koje je na vreme sanirao i sada očekuje dete sa svojom verenicom Rejčel Vošburn. Trebalo bi otac da postane upravo ovog meseca.

Pre svetlosti, delovala je tama, jer je Krosbi bio duboko zagazio u alkoholizam od kojeg se dugo lečio, išao je i na odvikavanje, a ugovor sa Rajdersima je potpisao na godišnjicu završetka teškog procesa.

Sa klubom je ugovorio četiri godine saradnje na skoro 100 miliona dolara.

Postao je poznat i po tetovažama na vratu i desnoj ruci, a nedavno je istetovirao i grb Rajdersa sa kojim se pohvalio na mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA