≫ 

Krunski dokaz špijunaže: Predsednica RSS otkrila kako je Slovenija tajno snimala trening srpskih rukometašica

Milena Delić objavila fotografije "špijunske opreme" domaćina tokom treninga Srpkinja

  • 2
kartonska kutija Foto: instagram/Milenabg2

Pobeda rukometašica Slovenije nad Srbijom u trećem kolu grupe na Evropskom prvenstvu sada već prerasta u ozbiljan skandal i sramotu domaćina, zbog načina na koji su "pripremili" ključni duel za ostanak na Euru sa Srpkinjama.

Pobeda izborena na terenu nije nimalo sporna, Slovenke su zasluženo slavile i prošle dalje, naše idu kući, ali gorak ukus ostaje jer su se iz tabora rivala poslužili nečasnim radnjama - špijunirali su poslednji trening i pripremu taktike Uroša Bregara za meč odluke.

To je još juče, odmah posle utakmice, otkrila naša rukometašica Jelena Lavko, pominjala je ostavljene telefone i tablete na treningu, a danas je predsednica RSS Milena Delić, na svom Instagram profilu, kao dokaz tvrdnji naše rukometašice obnarodovala i fotografije "špijunske opreme" Slovenije.

Crno na belo!

U pitanju su dve kartonske kutije koje su bile postavljene jedna na drugu na stolu iznad tribine, odakle je pregled terena najbolji. U jednoj kutiji, na kojoj je bila probušena rupa, ubačen je mobilni telefon, a u drugoj je bio laptop.

Na ovaj način su, navodno, Slovenci snimali uigravanje i taktiku srpskih rukometašica za međusobni meč.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Milena Delić (@milenabg2)

Ostaje da se vidi da li će Evropska rukometna federacija reagovati na bilo koji način zbog ovakvog ponašanja Slovenaca, da li uopšte postoji sankcija za ovakav vid "skeniranja" rivala, no kako god, domaćini su se u najmanju ruku poneli krajnje nesportski i nečasno.

Poslušajte i izjavu Jelene Lavko koju je dala nepsoredno psole utakmice i trećeg poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    9. novembar 2022 | 15:11

    Ajde bezi bre, n isu ovi prije njih snimali treninge pa dobise ćorak. Zivele nam nase rukometasice a pobeda ce biti jos dosta i dosta to je samo igra !

  • Febo

    9. novembar 2022 | 17:13

    I?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA