Veliki preokret na kladionicama za Rolan Garos posle Rima: Novak 1. favorit, nudi se i bonus za njegov pehar

Ubedljiv trijumf prvog reketa sveta u "večnom gradu" naterao je bukmejkere da koriguju kvote

  • 11
Novak Đoković, Rafael Nadal, Karlos Alkaraz Foto: Tanjug - AP

Veliki preokret dogodio se na kladionicama nakon što je Novak Đoković osvojio dominantno turnir u Rimu, gde nije izgubio ni set, a posebno je u finalu "počistio" Stefanosa Cicipasa.

Iako je posle Mastersa u Madridu bio postavljen za trećeg favorita, sada je nakon Rima Novak ponovo izbio na prvo mesto.

Prvi favorit je tada bio Nadal na koga se kvota kretala između 2,37 i 2,90, dok je na drugo mesto izbio Karlos Alkaraz posle spektakularnog turnira u Madridu sa kvotom oko tri. Kvota na Novaka tada je bila između 3,75 i 4. Međutim, sada je došlo do velikog obrta.

Novak je bukmejkere Meridiana ubedio da je maksimalno podigao formu i da je spreman da odbrani titulu i dođe do 21. Grend slem pehara, pa je tako kvota na trijumf Đokovića u Parizu 2,45.

Sledi Karlos Alkaraz sa kvotom od 2,68, dok je Nadal sada treći sa kvotom 3,23. Na ovakav pad Nadala uticao je poraz u Rimu od Denisa Šapovalova u trećem kolu Rima, gde je bilo evidentno i da ima problema sa povredom stopala.

U užem krugu favorita samo je još prošlogodišnji finalista Stefanos Cicipas, koji je igrao finale i u Rimu sada, a kvota na njega je 6,28.

Zverev je peti favorit sa kvotom 14,28, a zatim slede Kasper Rud sa 22,07 Danil Medvedev sa 23,92, Janik Siner sa 27,46, Dominik Tim sa 28,59, a Top 10 završava sa Andrejem Rubljovim i kvotom od 33,6.

Interesantno je i da je Miomir Kecmanović 16. favorit po kladionicama, a kvota da će on osvojiti Rolan Garos je 65,1.

Pogledajte i sve kvote za osvajača Rolan Garosa u muškoj konkurenciji.

Ukoliko i vi verujete u Novaka Đokovića registrujte se već danas na meridianbet.rs jer na poklon dobijate čak 500 RSD bonusa bez uslova!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    17. maj 2022 | 13:31

    Zar Nadal.nije povredjen????Neki dan je plakao od bolova.A sad igra ,dobar neki doping.Dali Nadal uopste ide na Antidoping kontrolu?

  • 534

    17. maj 2022 | 16:09

    Aman više sa Nadalom. On je invalid. Nikada neće osvojiti GS.

  • ognjen

    17. maj 2022 | 14:50

    Odlična je kvota na Noleta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA