Ože Alijasim od "kanala" do drugog kola Rolan Garosa: Kanađanin flertovao s porazom, pa se uozbiljio i slavio

On je bio na pragu ispadanja, gubio je sa 2:0, ali onda je zaigrao kako ume i stigao do pobede

  • 0
Feliks Ože Alijasim, Rolan Garos Foto: Tanjug/AP

Rolan Garos je tek počeo, a umalo smo dobili i najveće iznenađenje. Trenutno deveti teniser sveta, Feliks Ože Alijasim, bio je na pragu poraza od Peruanca Variljasa pošto je gubio 2:0, ali je uspeo da preokrene i na kraju slavi sa 3:2, po setovima 2:6, 2:6, 6:1, 6:3, 6:3.

Ože Alijasim postavljen je za devetog nosioca, a takođe iza sebe ima i sjajne partije, s obzirom na to da je na mastersu u Rimu poražen u četvrtfinalu od Novaka Đokovića i to oba puta nakon što je dostizao do 5:5, a čak i taj-brejka.

Ipak, Kanađanin je protiv Peruanca krenuo nešto slabije, izgubio je dva brejka u prvom setu, potom dva i u drugom, te je Peruancu dopustio da dođe do velikih 2:0. Nije se Feliks predao, u trećem je zaigrao onako kako ume, sada je on dva puta oduzeo brejk svom protivniku, četvrti set je doneo opet dva brejka u korist Feliksa Ože Alijasima i to je već bilo 2:2 na semaforu.

Peti set je bio nešto drukčiji, čekalo se na brejk sve do osmog gema, kada je Feliks uspeo da iskoristi svoju četvrtu brejk loptu i dođe do 5:3, a potom je stigao i do rutinskog gema na svoj servis, te je tako slavio sa konačnih 6:3.

Ože će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela Karacev - Ugo Karabelji.

Video: Teniser pokazivao međunožje kao Dijego Simeone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA