Poznati termini trećeg dana RG: Evo kada igraju srpski teniseri, a kada i Danil Medvedev započinje učešće

Medvedev je imao lošu uvertiru pred Rolan Garos, a pitanje je da li će nastaviti u istom ritmu, ili će se pak popraviti

  • 1
Danil Medvedev, Benoa Per

Foto: Tanjug/AP

Rolan Garos se polako rasplamsava, Novak Đoković će svoj prvi meč igrati Jošihita Nišioke, Dušan Lajović je već ispao sa turnira... A nekolicina srpskih tenisera će izaći na teren tek sutra. Pored njih, tu je i Danil Medvedev.

Danil Medvedev će protiv Fakunda Banjisa igrati na stadionu "Suzan Lenglen" s početkom od 11 časova, gde će Rus pokušati da se vrati na igrački kolosek kakav je imao pre operacije kile. On na "zagrevanju" pred Rolan Garos i nije baš bio na dobrom nivou, pošto je poražen od Rišara Gaska u Ženevi.

Od srpskih tenisera prvi će na teren izaći Laslo Đere koji će na terenu 11 od 11 časova igrati protiv Ričardasa Beraknisa, a u istom terminu na terenu broj 13 će igrati i Aleksandra Krunić protiv Kamile Rahimove.

Srbi će i u dublovima izaći na teren tokom sutrašnjeg dana. Nikola Ćaćić i Tomislav Brkić će igrati protiv Huga Nisa i Jana Zjelenskog na terenu broj četiri, gde su drugi po rasporedu. Filip Krajinović i Slovenac Aljaž Bedene će igrati protiv Maksima Gonzalesa Marsela Mela na terenu broj osam (takođe drugi po redu), dok će Matej Sabanov i Roman Jebavi igrati protiv Maksima Kresija Felisijana Lopeza četvrti po redu na terenu broj osam.

Video: Telegraf u parku Rolan Garosa: Nikad veće interesovanje za mečeve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    24. maj 2022 | 07:42

    ovaj strašni rus dabogda ispao u drugom setu kako si lep sa onim kaljavim nogama kao u rode!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA