≫ 

Zašto je Novakov meč privukao veliku pažnju: "Iznenađen sam njegovim stavom, bio je tako "naduvan"

Tim Henman analizirao Noletov prvi meč na RG

  • 1
Tim Henman Printskrin: Eurosport

Urlik Novaka Đokovića tokom prvog seta na meču protiv Jošihita Nišioke očigledno je privukao veliku pažnju u svetu tenisa!

Nakon što je Džon Mekinro besno kritikovao publiku zbog zviždanja koje je bilo upućeno Đokoviću, taj urlik komentarisao je i analitičar Eurosporta Tim Henman - takođe nekadašnji profesionalac.

Video: Đoković ukrotio Japanca na startu Rolan Garosa: Vatreni Novak krenuo silovito ka tituli u Parizu

Naime, Henman se zapitao da li je "napumpani" početak Novaka na Rolan Garosu njegova odlučnost da osvoji turnir nakon što je propustio da igra na Australijan openu.

- Bio sam iznenađen njegovim stavom, tako je "naduvan." Bilo je mnogo udaranja pesnicama, vrištanja i vikanja za meč prvog kola na Grend slemu. I to od strane nekoga ko ih je osvojio 20. Da li je to odraz onoga što se desilo u Melburnu, gde nije dobio priliku? Ovo mu je sledeća da stigne do 21. GS i tako je "napumpan" - rekao je Britanac i dodao:

- Od samog početka ste videli da je bio toliko motivisan, fokusiran i zapaljen, spreman da obavi posao i to je ono što je uradio. On ide u pravom smeru.

Sledeći Novakov protivnik je pobednik susreta između Aleksa Molčana i Federika Korije koji su takođe bili predviđeni za večernji termin u ponedeljak, ali ih je kiša prebacila za utorak.

Video: Telegraf u parku Rolan Garosa: Nikad veće interesovanje za mečeve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    24. maj 2022 | 12:11

    Sta je bivsi teniser hteo da kaze pod tim "napunpan", ako je mislio na emotivnom planu i entuzijazmu za pobedom, to je lepo, svako drugo misljenje pod tim izrazom je negativno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA