≫ 

Evo kada Đoković igra protiv Vajdinog pulena na Rolan Garosu, u sredu još dva predstavnika Srbije u singlu

Srbi u dnevnoj smeni, Rafa u noćnoj

  • 4
Novak Đoković, Rolan Garos, Jošihito Nišioka Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće na Suzan Lenglenu treći meč protiv Aleksa Molčana u drugom kolu Rolan Garosa.

Pre Novaka, dva meča se igraju, a program počinje u 11 časova, tako da se očekuje da bi mogao da krene oko 14. 30 časova.

Što se ostalih srpskih predstavnika tiče, Filip Krajinović protiv Borne Goja igra na terenu 12 kao drugi par programa koji kreće u 11 časova, a i Olga Danilović svoj okršaj ima u isto vreme, samo na terenu 6.

Rafael Nadal će ovoga puta igrati u terminu koji je zapao Novaka u prvoj rundi - Španac će od 20.45 na Filip Šatriju odmeriti snage sa domaćim teniserom Korantanom Muteom.

Video: Đoković: Gubim 4.000 bodova bez prilike da ih branim zbog kancelarije i politike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nula

    24. maj 2022 | 17:01

    Ovo nije vise Sport ovo su igrice za decu , i Koje se prvo naljuti onda kaze E necu vise da se igram. Ovaj Svet juri ka ponoru ja mislim da smo zbog pojedinih psihopata dostigli vrhunac i treba nas sve ukloniti, ova zemlja nam je dala sve a mi smo sve pogazili znaci nismo za ovde.

  • Sloboda

    24. maj 2022 | 17:00

    Gledaju na sve moguće načine da unište našeg Noleta.Zašto se onda i u Australiji nisu brisali bodovi kad svetski broj 1. nije mogao da igra iz pokvarenih i podmuklih razloga. Federeru i Nadalu to ne bi nikad učinili ali su oni zdušno glasali protiv Noleta.Srbija i veliki Srbin su im noćna mora.Sram vas bilo nazovi veliki sportisti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA